čtvrtek 8. prosince 2011

Koledy jinak (1. díl)

V prvním díle nového seriálu, se podíváme na koledy jinak. Ukážeme si nejznámější verze vánočních hitů ze všechou koutů stvěta. V prvním díle si představíme disco verze hitu Last Christmas. V druhém se můžete těšit na filmové hity. Jako speciál vám, dáme ke shlédnutí i několik vánočních filmů. Happy Christmas.

CASCADA
Cascada je německá Hands-up! a electropopová (někdy se také používá zavádějící označení stylového vyhranění Eurotrance/Eurodance) kapela proslavená (v dřívější době) remaky známých pop-rockových hitů jako "How Do You Do", "Everytime We Touch", "Sk8ter Boy" a Runaway (a v současnosti i vlastní tvorbou) "Evacuate The Dancefloor", "Pyromania", nebo "Nightnurse".

Kapela je tvořena zpěvačkou Natalií Horler a dalšími dvěma členy - producenty, kteří se drží v backstage prostředí a se zpěvačkou přímo nevystupují. Jedná se o Manuela Reutera, který je známý spíše pod pseudonymem DJ Manian (založil mimo jiné label Zooland records) a Yannem Pfeifeerm, který si říká Yannou. Tato producentská dvojice také tvoří v projektech Tune Up!, Manian, Buldozzer, R.I.O., nebo Spencer and Hill .


CRAZY FROG

Crazy Frog je počítačová animace vytvořená Erikem Wernquistem. Animace byla původně vytvořena aby doprovázela hudbu vyrobenou Danielem Malmedahlem, při pokusu napodobit zvuk ze dvou-zdvizí moped motoru. Crazy Frog zasáhl celý svět remixem "Axel F". Dosáhl uspěchu ve Spojeném království, Turecku, Novém Zélandu, Austrálii i většinu Evropy. V následném albu Crazy Frog uvádí Crazy Hits a druhý singl "Popcorn", který také slaví uspěch. Druhé album s názvem Crazy Frog More Crazy Hits byl vydán v roce 2006. Postava Crazy Frog zasáhla také do řady zboží a hraček, her.


Pro Soutok klipy vybral Roman Rak a texty připravil Lukáš Urban. 

Žádné komentáře:

Okomentovat