sobota 10. prosince 2011

Požár bytu na Slovanech

Soutok se na místo dostavil spolu s hlídkou Městské policie Mělník, během příprav na reportáž do seriálu o její činnosti. Na místě již byla přítomna Policie ČR, která si následné šetření převzala.

Jednalo se o požár bytu v pátém patře panelového domu Slovany 2750.Požár likvidovali v pátek večer dvě jednotky hasičů. Z domu museli evakuovat jednadvacet lidí, jedna osoba skončila v péči záchranářů.

Jednalo se o starší ženu. Po převozu u ní byla provedena zkouška na přítomnost alkoholu a dle svědků, kterých jsme se ptali na místě, zřejmě pod vlivem byla. Dále nám bylo svědky sděleno, že se jednalo o zhruba šedesátiletou ženu a dnes pravděpodobně slavila narozeniny.

Požár byl všem složkám integrovaného záchranného systému oznámen několik minut před půl osmou večer.

Na místo vyjela profesionální jednotka z Mělníku a dobrovolní hasiči z Chloumku. Evakuace obyvatel domu byla nutná kvůli silnému zakouření. Hasiči museli dům odvětrat, aby se mohli obyvatelé vrátit domů.

Příčinu požáru zjišťují vyšetřovatelé hasičů společně s policisty.

Omluvte sníženou kvalitu fotografie.
 Jedná se o foto ze zásahu. Později bude doplněno více.

Pro Soutok Roman Rak.

3 komentáře:

  1. Bydlím tam a je to fakt hustý. Ženská bláznivá. Lidi dejte bacha. To jsou samé svíčky a věnce. Pak to takhle dopadá. Hlavně že je živá a zdravá. Divím se jen že nikde jinde to není. Deník má o víkend asi volno. Super web. Snad vám to odhodlání vydrží.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezkou adventní neděli a děkujeme moc za pěkná slova. Tak Roman teď asi někde cestuje, je to všechno jeho myšlenka a jeho práce, a navíc je kolem toho spousta technických starostí. Věřím, že se nebude zlobit, když jménem rádia odpovím alespoň teď za něj. Děkujeme.
    Za rádio Soutok Standa Švec.

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně jak píše Standa. Snažíme se to dělat jinak. Lidem se to zatím líbí ale je to jen na nich. Pokud nevydrží nmemá cenu to dělat dál. I to že máme zprávy které se Deník neobtěžuje ani získat je naše vizitka. Díky za podporu a přeji hezkou neděli na soutokem i Soutokem :-)

    OdpovědětVymazat