středa 12. listopadu 2014

Děkuji.

Je to několik hodin co Soutok oslavil svoje třetí narozeniny. V lidském měřítku půjde brzo do školky. A za tu dobu si prošel určitým vývojem. Zažil lepší i horší časy, ale je tu stále. Hlavní zásluhu na tom má samozřejmě Stanislav Švec. V posledním článku zmínil proč a jak Soutok vznikl. Jaký byl jeho život. Jak je na tom dnes. Proč se mu již nevěnuji a naznačil i kam jsem zmizel.

Nezmizel jsem úplně. Sleduji jak se Soutoku daří a obdivuji práci kterou zde Stanislav ve svém volném čase odvádí. Za to mu děkuji.

Za ty tři roky Soutok získal věrného spojence. Kdyby nebylo webu Melnicek, těžko soudit jak by se nám podařilo uspět. Jen díky klukům jsme na počátku dostali množství čtenářů které jsme museli zaujmout. A to se povedlo.

Teď v období před Vánoci naruším místní stereotyp. Pokusím se Vánoční čas přiblížit čtenářům z jiných krajin. Navázat na články z roku 2011 které měli velký úspěch.
Pokusím se vám ukázat České tradice ve světe které jsou v Čechách téměř zapomenuty.

A ještě dřív jsem pro Vás vybral několik článků které nás provázeli. Jde o ty nejčtenější. Nejnáročnější na pořízení ale i nejosobnější.

Soutoku všechno nejlepší a vám příjemné čtení. 

Roman Rak 




Seriál o MP  1. díl 2 3 4






Články s nejvýše zobrazeními










1 komentář: