neděle 30. listopadu 2014

Sháníte Mikuláše ? Technologie řešení problémů.




Je ještě dnes s podivem, kolik bývalých rekreačních chat, nebo restaurací v turistických oblastech hor krachuje jenom proto, že jejich vlastníci vůbec nepochopili důležitost internetové reklamy a presentace. V lepším případě je vystřídá majitel nový, ale je otázkou, zda to on pochopil. Jinak se vše opakuje dál a dál.

I taková zdánlivá banalita, jako je Mikuláš umí pěkně potrápit, a to jak samého anděla, čerta a Mikuláše, tak vás, pokud jste si něco nedojednali. Jednak si zmíněné trio moc nevydělá, trochu se nudí, a pro vás to znamená třeba i rychle někde nějakého toho čerta odchytit na ulici.. Naštěstí, se už i tady najdou koumáci, či podnikavci, kteří to dovedou oběma stranám usnadnit a zpříjemnit. A protože má Soutok rád dobré nápady, tak tady je jeden vzor, který nemusí být nutně jen nabídkou, ale třeba i pro mnohé čerty a Mikuláše návodem. Uznejte sami, že by nebylo zrovna příjemné, kdyby vaše děti přišli o Mikulášskou nadílku jenom díky nějaké špatně připravené akci, nebo zkrátka smůle na poslední chvíli.


Když se řekne slovo humor, nebo vtip, tak očekáváme něco,na co se těšíme a doufáme, že to bude stát za to. Někdy to vyjde, jindy je to docela trapárna, ale tak už to zkrátka je. Snad bych tento pokus mohl nechat, až na vánoční pohodu, ale proč si to nenadělit koneckonců na začátku toho předvánočního shonu ? Toto schema nese název ,, Technologické schema řešení problému" , leckoho už rozesmálo, tak třeba budete dalšími. Klobouk dolů před těmi, kteří to vymýšlí :-).

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat