středa 18. října 2023

Pivobraní v Přívorech již v sobotu. V Lysé nad Labem začínají nejlepší výstavy. Akce RMM v říjnu i program na Den Středočeského kraje.

 


Myslím, že je na čase si aspoň v rychlosti  před víkendem  připomenout, co třeba můžeme také například navštívit.  Již jsem to sem jednou dával, ale nyní je to opravdu aktuální. Milovníci zlatavého moku a zábavného programu si mohou v sobotu například zajet do Přívor na již třetí ročník Pivobraní v Přívorech. Vzhledem k výbornému železničnímu spojení stojí akce myslím za zvážení. Pokud tedy máte chuť do toho jít a nic vám nestojí v programu, tak je to již tady !



Podzim na výstavišti v Lysé nad Labem mě svým programem tradičně fascinuje a myslím, že nám nabízí ty nejlepší výstavy. Ačkoliv, která z těch výstav tam i jindy v roce vypadá tematicky nějak nezajímavě ? Tady platí  do puntíku to samé, co pro předešlou akci. Pokud máte chuť, tak je to tady. Nu, a pokud již disponujete volným časem i ve všední dny, tak je to myslím vůbec paráda a zároveň příjemný program na zpestření podzimních dní. 


Nechce se tomu ani věřit, ale nedávno jsme oslavili Den státnosti ( 28.9.) a čeká nás další příjemný svátek. Na stejný den tu máme Den Středočeského kraje a zde je program.



Rozloučím se dnes říjnovým programem RMM, který stále ještě platí.



Žádné komentáře:

Okomentovat