pátek 29. června 2012

Velký večer čtenářů a přispěvovatelů Mělníčku je za dveřmi.


Pozvánka na večírek portálu Mělníček.cz

Milí čtenáři,
dovolte, abychom vás pozvali na historicky první, hudebně laděný večírek portálu Mělníček.cz, který nese název MĚLNICKÝ POTKAN. Proč potkan? Motto akce zní: Pojďme se potkávat i OFFLINE! To znamená, že večírek je o potkávání se v reálném světě, nejen na internetu. A protože jsme v našem týmu všichni tak trochu rockově naladění, celý večer budou zpříjemňovat svým vystoupením mělnické rockové kapely.

Na své vánoční cestě vlakem kolem republiky jsem potkal v kupé kromě mladé slečny i ochočeného potkana. Jak vidíte na videu, je to přítulné, chytré a inteligentní zvířátko, které je pro někoho domácím mazlíčkem, ale jiného odradí dlouhý ocas a dospělý jedinec již nepůsobí tak přívětivým dojmem. Morčátko to zkrátka není.

Mimo to dojde i k vyhlášení vítěze poznávací soutěže, a také k ocenění "nejpilnějších" přispěvatelů z řad čtenářů (např. za nejvyšší počet zaslaných článků, příspěvků, za nejlepší karmu apod. - kategorií bude více...) Pro všechny výherce máme připraveny drobné, ale příjemné ceny.
Akce se bude konat v pátek 29.6.2012 od 19.00 ve Staré Mydlárně. Aktuální informacenaleznete na facebooku.

Rádi bychom Vám tímto vyjádřili poděkování za Vaši čtenářskou i přispěvatelskou aktivitu a budeme rádi, když nám i nadále zachováte přízeň. Přijďte se tedy s námi a se čtenáři potkat, přijďte si vyměnit názory či jen v pohodě poklábosit, přijďte si příjemně popít a poslechnout dobrou muziku.
Budeme se těšit
Váš Mělníček.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat