sobota 9. června 2012

Slavnostní průvod hasičů v Mělníku- Blatech.


Již jste si zde na Rádiu Soutok zvykli, že když se někde objevíme, tak budeme prvním médiem, které k vám dodá obrázky z akce a nejinak je tomu i dnes.

Pro tento víkend jsem měl jasnou a dopředu naplánovanou volbu svého čísla 1 , byť jsem toho nakonec stihl mnohem více, než jsem vůbec plánoval. Samozřejmě, že se dočkáte i toho dalšího, ale dnes přicházím z časových důvodů pouze z částí z jedné navštívené akce. Jak jistě víte, tak SDH Blata dnes od rána slavil 90. výročí založení sboru a součástí toho byl slavnostní průvod čtvrtí.

Proč jsem si právě toto vybral jako svůj number 1 ? Správně, vždyť tu byl třeba pravidelný Mělnický vrkoč, nebo se zase cosi konalo u hotelu Olympik a bylo toho hodně na Mělníku i v okolí. Odpověď je velmi prostá. Jednak nejsou takové oslavy každý rok. Za druhé jsem tady vyrůstal a za třetí jsem za tento sbor v dávné prahistorii takříkajíc chvilku ,,kopal".

Co nyní dodat? To snad není třeba komentovat. Super akce, super lidi, prostě staří i noví známí, kamarádi.


Čelo průvodu obstarali místní. Průvod prochází ulicí Nebeského.


mažoretky









Příprava před průvodem.





Video z ulice Šafaříkova.





Video z ulice Kokořínská





Pro rádio Soutok Standa Švec.

1 komentář:

  1. Zkusil jsem do tohoto článku znovu obě videa nahrát, tak se zdá, že by mohla jít. ( s vyjímkou těch invalidních) Přece jen vás na tento článek kouká dost.

    OdpovědětVymazat