sobota 16. června 2012

Mělnická Jizerská 50 ( 19. ročník).


Přátelé, bylo mi jasné, že Mělnická Jizerská 50 ka je tak populární, že má i své stránky, kde vám bude chtít určitě leccos ukázat, včetně výsledkové listiny. Lidí bylo hrozně moc a fotografů také. Když jsem dnes viděl, jak se rodí na Soutoku nový rekord ve sledovanosti článku za jeden den, kterým je Svatba knížete Lobkowicze, tak mě napadlo, že tohle bude zajímavý konkurent. Atmosfera mě strhla a nafotil jsem i s videi skoro 100 fotek. Dovolím si nějaké uvést a něco dodám do článku později, ale jen část z toho, co jsem nafotil. Tohle je na Mělníku vedle Vinobraní snad nejpopulárnější akce a tak v duchu hesla, že Soutok se snaží přinést první obrázky, tak se nyní stane. Doufám, že to nikoho nepohorší a máte aspoň větší výběr na prohlížení z různých médií. Mnozí lidé kolem 50 ky propagovaly adresu http://www.bezky.cz/ .


U pivní stolice.

Celková představa návštěvnosti.



Stanoviště pořadatelů na střeše technického vozidla přinášelo potřebný rozhled. U kašny stálo ještě klasicky podium.



Tradiční překážka z větví stromů na rovněž tradičním místě. Za ním je již jen stanoviště zručnosti ( hod míčků do otvorů ve stěně).



Jeden z pohárů pro vítěze.


Sníh byl přivezen před finále žen.


Pokud jste vážně nepoznali, co to je, tak tato recese jsou hlemýždi a byla vážně úspěšná. Spousta lidí si na první pohled myslelo, že tam někdo upadl a nemůže vstát.

Finále dívky.




Objektivu neunikli ani domácí ,,Želváci".



Start finále mužů.



Čepování nových piv u pivní stolice.


Čekání na první závodníky prvního kola.





Pro rádio Soutok Standa Švec.

1 komentář:

  1. Jen tak pro zajímavost: Je neděle 10 hodin dopoledne a stav sledovanosti je 198:24 pro zámeckého pána ( svatba versus 50 ka). Včera vytvořen na Soutoku nový rekord v návštěvnosti webu za jeden den. Tisícovka návštěv padla, ale to je samozřejmě jen takové pozlátko. Vzhledem k tomu, že za to nic nemám, tak to je snad slušné skore v souboji s profesionálními medii ;-: :-). Ještě sem dám nějaké video.

    OdpovědětVymazat