čtvrtek 14. června 2012

Soutok už hraje.

Trvalo to, ale povedlo se. Stačí si stáhnout tento soubor a můžete vesele poslouchat první hodiny našeho rádia. Momentálně pouze hudba. Žádné slova. Žádné znělky nebo snad reklama. Jen čistá a kvalitní hudba.

Příjemný poslech přeje tým Rádia Soutok.

Malé upozornění. Pravděpodobný čas vysílání je prozatím mezi 8:00 až 22:00. V nočních hodinách nezaručujeme stálé zapnutí z důvodu zavádění novinek. Děkujeme za pochopení.

4 komentáře:

  1. No luxuska. Sice po netu ale to bylo hned jasné. Občas výpadek. Nedaří se připojit ale když jsem se dnes dozvěděl, že to poslouchá v průměru 130lidí stále, tak chápu. Romane super a dík za dnešní info. Miro

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda nevím, ale na mě zatím složité. Stáhnul jsem si z měsíc starého CD Winamp, který mi sice začne načítat nějakou adresu souboru, ale pak to hlásí po pár vteřinách End of playback.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jen potvrdím. Kdo se nepřihlásí ihned k adrese a nic mu nehraje, je přetíženo. Bylo to nastaveno na 100 posluchačů a je vás mnohem více. Trochu se obávám že to spousta lidí zapla a už nevypla. Takže se v příštím týdnu budu věnovat zvýšení kapacit a hlavně nějaké automatické aktualizace. Omlouvám se, ale kdo by Vás tolik čekal.

    OdpovědětVymazat
  4. Na vojně se tomu říká pochvala před nastoupenou jednotkou :-). Romane, gratuluji! Tak to jsem tedy zvědav, co posluchačům pouštíš za muziku :-).

    OdpovědětVymazat