úterý 12. června 2012

Nafta za 32Kč a další slevy na Mělníku

Sen se stává skutečností. Mělník má to štěstí, že zde dochází ke konkurenčnímu boji z kterého mohou těžit hlavně zákazníci. Asi každý zaregistroval boj mezi čerpací stanicí Shell a Ono. Zatím se Shellce dařilo držet stejné ceny. Nyní však vytáhla eso z rukávu a naftu prodává za neuvěřitelných 32,90Kč za litr. Ono se na to snaží zareagovat ale současná cena (úterý 22:30) je 33,20Kč. Cena benzinu nadále zůstává o korunu dražší.

Ještě nedávno cena nafty byla na Shellce za 36,20Kč za litr. Dnes je tedy na nádrži o objemu 40L úspora 120Kč. To už je slušná výhoda pro zákazníky. Momentálně je průměrná cena nafty v ČR 36,45Kč/l.  

V budoucnu se dají očekávat další zlevnění. I když už jsou marže stlačeny nízko, stále klesá cena ropy na burze a to hlavně díky dluhové krizi v členských státech EU a to hlavně Španělska a Řecka. Vývoj cen se na čerpací stanice promítne během několika dnů, až dojde k vyprodání současných zásob.



Další konkurenční boj se na Mělník dostal úplnou náhodou. Nedávno se na Soutoku dalo dočíst o tom, že spolupracujeme s Reklamním panelem na Blatech. Na něm jsme Vám přinášeli každé dvě minuty aktuální přehled o počasí a zpravodajství. To nyní již neuvidíte. Na druhou stranu máme pro vás jinou dobrou zprávu. O Mělníku je známo že ceny za reklamní práce jsou zde extrémně drahé. Monopol na místním trhu drží společnost Kon. Doplňuje jí několik dalších firem. Ty však spíše paběrkují na tom co zbude.

Právě proto se společnost provozující již zmíněný panel, rozhodla pro radikální změnu cenové politiky na Mělníku. Ceny všech produktů snížila na minimum. Díky tomu si může každý dopočítat kolik zatím již zavedené společnosti vydělávají a rozhodnout se pro nové možnosti.

Zde uvedu několik příkladů nových cen. Reklamní plachta 550g/m pouze za 450Kč, běžná cena u konkurence je minimálně 850Kč.  PVC samolepky vhodné například na výlohy či jiné plochy pouze za 490Kč/m. U konkurence ceny začínají na 850Kč/m. K tomu momentálně nabízejí grafické zpracování a dopravu zdarma.

Dle vyjádření zaměstnance R.Raka dosahují takto zajímavých cen hlavně vlastní technikou, nákupu ve velkém objemu a nulovou chybovostí moderních zařízení a postupů které používají. Například u plachet nabízí, jako jediní, svařování okrajů z důvodu delší životnosti zdarma.

Více informací produktech naleznete na http://www.reklamnipanel.cz/ a http://www.shell.cz/

Pro Rádio Soutok

Lukáš Urban



Jedná se o placený komerční příspěvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat