úterý 27. června 2017

Monster Truck opět v Mělníku.Prázdninová letní hmatová soutěž Dotkni se a hádej začíná 30.6.


Monster Truck show je v Mělníku poslední dobou skoro stejně často, jako cirkusy. Zájemci mohou zajít na show již tento první prázdninový víkend ( v sobotu i v neděli) v neobvyklý čas v 18 hodin do areálu firmy Beck při silnici do Velkého Borku. Hodina i místo konání je zřejmě přizpůsobeno letním teplotám a potřebě parkování automobilů při koupališti, kde tato akce obvykle probíhá.


A jedna aktuální soutěž pro děti v RMM :

Muzeum opět vyhlašuje prázdninovou soutěž!
Mělník, 30. 6. – 20. 8. 2017

Od pátku 30. 6. startuje prázdninová muzejní soutěž. Tentokrát to nebude pátračka v ulicích Mělníka, ale soutěžit se bude přímo v muzeu. Na návštěvníky čekají tři záhadné bedýnky, které skrývají historické předměty. Soutěžící je musí poznat po hmatu. Soutěž „Dotkni se a hádej…“ potrvá do 20. 8. Výherci se mohou těšit na super ceny v podobě plechových hraček od firmy Kovap a háčkovaných dárků z Ateliéru Dany Vrbové… Soutěž je jedním s doprovodných programů k právě probíhající výstavě Kam s ním? Do muzea! Během června zde dvanáct set žáků základních a mateřských škol navštívilo interaktivní program, při kterém měli možnost vyzkoušet si jednotlivé muzejní profese. Muzeum připravuje obdobný zážitkový program i pro veřejnost, a to během prázdnin. Na chvíli archeologem se můžete stát ve středu 12. července od 15.00 hodin. Další programy pak proběhnou v srpnu. Více informací o prázdninových akcích najdete na www.muzeum-melnik.cz.
-KrF-


3 komentáře:

  1. A co přidat cenu vstupu na Monster Truck Show ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)). To na tom plakátu není a budete to těžko hledat i na internetu. Všude jsou jen termíny a kdy kde jak zaparkovat. Podívejte se na tohle: https://www.facebook.com/Monster-Truck-Show-Zelenay-199742030045945/
      Cena nikoho nezajímá, jen to maximálně někdo doporučuje ke shlédnutí. Tam se vlastně můžete zeptat. Myslím, že jsem před několika lety viděl na plakátě snad 80 Kč, ale nic se obvykle nezlevňuje, ani nezůstává stejně drahé.

      Vymazat
  2. Tak sorry, teď jsem jel tím facebookem hodně dolů, až do května, kdy vystupovali v Chebu a tam se uvádí v komentáři toto: Dítě 4-15 let ... 150 Kč, dospělý 200 Kč.

    OdpovědětVymazat