čtvrtek 9. února 2012

Kino Sokol: V peřině

Sice mrzne až praští a sníh padá za límec. Proč si ale neužít trochu letní atmosféry. Pokud máte rádi slunko, hudbu a tanec, je právě film V peřine pro vás to nejlepší.

Promítá se 12.2 a 13.-14.2 vždy od 17:00 v Kině Sokol na Mělníce.

Magický svět dobrých i zlých snů, který se ukrývá přímo v našich peřinách, ožije v muzikálové pohádce F. A. Brabce ve formátu 3D.Na malebném náměstí stojí proti sobě dva domy. V jednom se nachází čistírna peří, v druhém má kabinet paní Hilda – vykladačka snů. Mezi nimi vládne nepřátelství na život a na smrt. Dědeček z čistírny nedávno objevil skrytý svět snů v peřinách a umí z nich zlé sny odfiltrovat. Vykladačka snů je díky tomu bez práce. Všem v okolí se zdají samé pěkné sny a s těmi se pro radu nechodí. A kdyby se něco ošklivého do spaní přece prodralo, stačí si dát peřinu vyčistit. Zlé sny skončí zamčené ve sklepení pod čistírnou. Ale jednoho dne děda záhadně zmizí. Celou rodinu z čistírny pak čeká dobrodružství, o kterém se nikomu ani nezdálo. Boj s paní Hildou a boj o sny a se samotnými sny vyvrcholí v magickém polštářovém světě přímo v peřinách.

V peřině - Trailer

Pro Soutok Roman Rak

1 komentář:

  1. Skvělej film, doporučuji v tomhle hnusném období. Jen si po cestě nezničte boty. Tady se zas solej chodníky jak v Rusku.

    Marková

    OdpovědětVymazat