čtvrtek 17. července 2014

Mělník je plný krásných medvídků. Vezměte si děti, běžte je hledat a trošku si pohrát i zasoutěžit.


Na výstavu Mělnické medvídkování jsme se na webu podívali pozvánkou již minule http://soutok.blogspot.cz/2014/07/melnicke-letni-vystavy-v-muzeu-podrobne.html . Nyní je tu ještě pěkná doplňková soutěž pro rodiče a naše nejmenší.


Regionální muzeum Mělník vyhlásilo soutěž
Po stopách plyšových medvědů
16.7. - 23.8. 2014

V Regionálním muzeu Mělník probíhá od 12. července až do 23. srpna výstava Mělnické medvídkování a jednou z doprovodných aktivit pro místní i přespolní návštěvníky je soutěž Po stopách plyšových medvědů. Medvědi ze sbírky Evy Šímové se usadili přes léto v muzeu, ale jejich neposední plyšoví kamarádi se rozutekli po městě. A úkol pro bystré stopaře je jasný. Objevit všech deset plyšových medvídků.

A které plyšové medvídky hledáme? Fotografie zatoulaných medvídků nalezete na internetových stránkách muzea www.muzeum-melnik.cz a v pokladně Regionálního muzea Mělník. Každý medvídek je zobrazen s indicií, která pomůže soutěžícím dočasné útočiště plyšáka vypátrat. Ale pozor! I když se deset různých medvědů ukrylo na veřejně dostupných místech, přístup k nim není vždy snadný. Některé z nich lze spatřit jen v určité dny či denní dobu. Navíc se po městě pohybují i jiní plyšoví medvídci a ti mezi hledanou desítku nepatří.


Odpovědi, které musí obsahovat umístění deseti hledaných medvídků a kontakt na soutěžícího, zasílejte na adresu cermakova@muzeum-melnik.cz, nebo je přineste do pokladny muzea. Soutěž trvá od 16. července a uzávěrka je v neděli 23. srpna 2014. Ze všech doručených správných odpovědí vylosujeme výherce, kteří se budou moci těšit z poukazů na skvělé občerstvení v mělnickém nekuřáckém doupěti u Němého Medvěda.

Výlet mimo město Mělník si udělal jeden bonusový medvěd. Nadšení stopaři ho však snadno objeví, protože se usadil v místě spojeném s naším muzeem. A vyjet za Mělník na prohlídku letního obydlí tohoto plyšáka můžete i vy. Vypátrali jste, kde se medvědice Květuška usadila? Připojte k odpovědím i tuto informaci a jeden vylosovaný výherce obdrží dárkovou tašku muzea.
Každý soutěžící může zaslat odpověď pouze jednou!
Organizátor soutěže si vyhrazuje právo zkrátit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla.


SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat