sobota 19. května 2012

Hokej, trhy, branný závod a zákoutí.


Hokejová horečka vrcholí a téměř vše ostatní jde do pozadí. Kdyby naši v souboji se Švédy  nepostoupili, tak by určitou útěchou pro fanoušky bylo fandění týmu, se kterým jsme před několika lety ještě tvořili společnou representaci. Na druhou stranu tu vždy bude určitá ať už přímá ( jako dnes), či nepřímá rivalita, která bývá mezi tými z jednoho města, či z jednoho těsta přirozená.


A toto je obrázek, který tak často rádi vídáme.

Co se nám to mezitím děje v centru ?



Kdo jste poznal z dalších záběrů, že jde o farmářské trhy, tak už to víte :-).


Na snímku je tolik diskutovaný bod náměstí, pod nímž je ukryta historická studna.


Koníčky nemůžou na významnějších akcích ve městě snad už ani chybět, pokud jde o poklidnější druh akcí. Ve městě probíhal i jakýsi školní branný závod, ale tuto akci jsem z pochopitelných důvodů samozvaně nefotil, byť jde o dokumentární činnost akcí ve městě :-).


A nakonec jsem si nechal romantické obrázky dvou mělnických zákoutí, které jistě stojí za návštěvu, zvlášť když člověk nikam nevyrazí, nebo má zkrátka nabitý program, ve kterém není mnoho volného času. Hezký víkend!

V potoku či říčce Pšovka je na můj vkus nějak příliš málo vody. Sice neprší, ale i tak ji je v korytě podezřele málo. Mohou v tomto žít vůbec ryby? Málokterá věc je pro krajinu i člověka tak významným a působivým prvkem, jako říční hladina.

Pro Soutok Standa Švec.

Žádné komentáře:

Okomentovat