středa 23. května 2012

Vzpomínka na Vinobraní a Uriah Heep revival.



Tak se to nezdá, ale pomalu a jistě se blíží nejen ovšem opět Vinobraní :-), ale taková ta doba, kdy se na Mělníku občas zaplní nějaké to podium. Nejdříve to bude nejspíš Vrkoč, ale také se už chvatem blíží populární Mělnická jizerská 50 a po ní bonus -tentokrát Tři Sestry Banditos .... http://www.revival.cz/. A pak budou určitě ,, Rodáci" a jistě řada akcí přes prázdniny. Což si tak trošku odlehčit a pustit si kousek záznamu ze sobotní vinařské noci, kdy u nás úspěšně vystupovala kapela Uriah Heep revival ?






Komu se kapela líbí, tak si ji samozřejmě může pouštět na http://www.youtube.com/  do aleluja.

Pro rádio Soutok připravil Standa Švec.

2 komentáře:

  1. Dovolím si jednu aktualitu. V sérii Krásy Čech, Moravy a Slezka na DVD vyšel překrásný díl Šumava, kterým končí druhá řada populární edice. Nyní se budou natáčet nové díly, které by měly být v prodeji v roce 2013. Během 60 minut se podíváte na Černé i Čertovo jezero, Pancíř, Železnou Rudu, Prášily, Srní,Modravu, Kašperk, Poledník, Boubínský prales, Lenoru,Vítkův kámen,Lipno,pramen Vltavy, Schwarzenberský kanál a mnoho dalšího.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak pokud mě zrak neklame, tak padesátka je 16. června. Mělník má svůj dálkový pochod s názvem Mělnický hrozen, který je tentokrát o týden později než 50ka dne 23. června. Více o akci na http://kct-vht-melnik.webnode.cz/news/zveme-na-melnicky-hrozen-23-6-2012/

    OdpovědětVymazat