čtvrtek 9. června 2016

Program Na Kokořínsko s párou je hotový! Plovárna 2016, divadlo Tracken teď v Mělníku, Memoriál na Blatech a Visací zámek.


Jak jsem již psal, tak je toho prostě moc. Pojďme hned na první obrázek, či plakát. Na Plovárnu je ještě trochu čas, ale už tu máme plakátek a to je moc dobře. Skvělá akce ve Mšeně v krásném prostředí a při zlatavém moku. Soutok jedině doporučuje :-).


Konečně tu máme na mšenských stránkách dokonce i hotový plakát s náplní celé akce i jízdní řád zvláštního parního vlaku. Koukal jsem na něj již včera, ale nebyl čas ho na Soutoku  zveřejnit. Samozřejmě stačí kliky na obrázky a můžete číst.


Tady máme také ještě týden času a pojďme hned na akci tohoto víkendu na obrázku níže.


Probleskla ke mně zpráva, že na Mělníku - Blatech je tuto sobotu přesunutý Memoriál Václava Šeby a Petra Tomana: http://www.sdhblata.cz/page/mladez  Kdo tedy máte čas a chuť, tak se přijďte podívat za hasičskou zbrojnici na Blatech.


V roce 2012 se ve stejný den konaly hasičské oslavy na Blatech, Léto s párou i Veteránské rojení v Lobči. Obrázek připomíná, že už 18.6., se příznivci páry a mšenské lokálky dočkají.


Aktuální je tedy tuto sobotu 11.6. dále: Veteránské rojení v Lobči, Mělnický vrkoč, Memoriál SDH Blata a už tu běží asi od středy do neděle divadlo Tracken, což jsou rytířské souboje u Bezručovky.... http://www.traken.cz/


Nu, a na příští sobotu tu bude souběžně s párou a Mělnickým hroznem ( turistický pochod) i slavná Mělnická Jizerská 50 . http://www.bezky.cz/ a magnetem na závěr 23. ročníku je kapela Visací zámek.

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat