neděle 16. prosince 2018

Dnes měl náš region propagaci v Toulavé kameře. Od ledna je možnost brigádně vykládat kontejnery v podniku Vitana v Dobříni. Zaměstnance shání i Byšice. Cesty do světa starých mistrů.


Kdo by jen neměl radost, když se v zajímavém televizním pořadu objeví kromě krásných věcí z republiky, také něco přímo  od nás z regionu, že? V dnešní Toulavé kameře jste se mohli podívat do okolí města Mšena. Navštívili jsme krásnou Cinibulkovu stezku a v závěru jsme se i rozhlédli z Vrátenské hory. Kameraman šikovně v závěru reportáže zamířil na ceduli, kde se pro zimní měsíce uváděl údaj otevření rozhledny pro veřejnost.

Vybral jsem několik odkazů, kterým vévodí ten, jenž odkazuje na dnešní díl. Vlastní Cinibulkova stezka začíná v čase 23.48 minut.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1126666764-toulava-kamera/218562221500050/

A já ještě přidám odkaz na vlastní článek o Cinibulkově stezce ....

https://soutok.blogspot.com/2014/07/nadhera-u-msena-vychazka-na-letni-vecer.html

.... a poslední článek o rozhledně na Vrátenské hoře.

https://soutok.blogspot.com/2018/10/babi-leto-na-vratenske-hore-to-bylo.html

To je úplně jiná propagace, než třeba nedaleké rozhledny u Kadlína, které hrozí zavření.

Zde je odkaz na on-line kamery, ale to byla doba, než se to načetlo :

http://www.kokorinsko.info/kalendar/vratenka-cam/

Zvlášť v zimě mohou být krásně vidět i Krkonoše.


Věřím, že touto dobou mnozí z vás již nechtějí slyšet moc o práci, ale když on pracovat někdo musí :-). Mám tu takový odkaz na brigádu, která začíná v lednu. Jde o vykládku kontejnerů v areálu podniku Vitana v Dobříni u Roudnice nad Labem. Jedná se o dvousměnný provoz a při dnešních zvyklostech to je  vlastně standard.

https://melnicek.cz/node/23100#comment-21978

A zaměstnance shání i Byšice:

https://vitana.cz/kariera/volna-pracovni-mista/roudnice-nad-labem


Včera jsme si dali Händla, tak dnes dám ještě odkazy na Vivaldiho a Mozarta, o kterých jsem včera psal. A víte proč ? Již jednou jsem někde psal, že vzdělání je třeba jít naproti. Ne tím, že budeme chtít za hodiny cizích jazyků peníze, ale třeba tím, že budeme mít jeden jazykový program, kde si zájemce  vybere vhodný čas sledování lekce jednoho ze čtyř světových jazyků, jako tomu bylo kdysi na našem OK3 těsně po revoluci 1989. A zdarma.

Když zde napíši jenom jména slavných skladatelů, tak to s nikým nic neudělá, neb jsme mnozí líní, ale když dám nějaký ten odkaz, tak je šance. Lidé občas na něco kliknou. A vězte, že kliknutí na následující dva odkazy slibuje krásnou hudbu:

https://www.youtube.com/watch?v=GRxofEmo3HA&t=143s

https://www.youtube.com/watch?v=8VjWXFZJchk&t=7s

https://www.youtube.com/watch?v=qBP5Qyxowug

https://www.youtube.com/watch?v=cnn3TVBDtcA&t=701s

To tedy byla malá pozvánka do světa starých mistrů, kterých bylo kdysi skutečně mnoho a jejich hudba překonala staletí a hraje se i dnes.

Úspěšný start do posledního pracovního předvánočního týdne !




Žádné komentáře:

Okomentovat