neděle 2. prosince 2018

Středa patří Mikulášské nadílce. Pozvánky do MKD a Zelčína. Ve čtvrtek Adventní koncert. Program Polabských vánočních trhů v Lysé nad Labem ( 30.11.- 16.12. 2018). DAB + začne v prosinci vysílat mimo jiné i z vysílače Buková hora.


Ilustrační foto:  Mělník 14.1. 2017

První prosincový víkend si s námi pěkně pohrál. Zatímco v sobotu byly teploty těsně pod nulou a napadlý sníh se nám držel, tak dnes se dostaly teploty nad nulu a pěkně nám pršelo. To se ale ani trochu nikomu nehodilo, zvlášť pokud jste měli v plánu  kultůru v centru, nebo jste zkrátka něco doháněli. Ono totiž nelze, se stále jen něčím bavit, nebo se někde procházet a těch důvodů může být celá řada.

Ale, není od věci udělat zase malou reklamu akcím, které připadají na Mikuláše. Tentokrát je to místní MKD a tradičně i Zoopark v Zelčíně. Pak tu mám pozvánku na čtvrteční Adventní koncert v chrámu sv. Petra a Pavla a pozvánky dnes uzavřu výstavištěm v Lysé nad Labem, kde jsou každý víkend, až do poloviny prosince stále nějaké trhy.

A čím to všechno zpestřit, aby to nebyl jen samý plakát ?
Významnou událostí je pro majitelé rozhlasových přijímačů s příjmem pásma DAB+  zpráva, že začne někdy právě v tomto měsíci vysílat také vysílač  Buková hora na kanále 12C výkonem 10 KW. Těch vysílačů pro DAB+ bude spuštěno současně více, ale pro Mělník je nejdůležitější právě Buková hora.Více se dočtete v odkaze pod příslušným tématickým obrázkem.

Úspěšný vstup do prvního prosincového pracovního týdne !













Žádné komentáře:

Okomentovat