sobota 25. srpna 2012

Již dnes slavnosti v Podkováni.


Fotografie  a reportáž z akce tady nebude, protože mám jiné plány, ale můžete akci navštívit a fotografie tady rádi zveřejníme. Případně i vaši recenzi. Není mi známo, že by se Roman Rak ( zakladatel blogu) nějak zařekl, že už sem žádným článkem nepřispěje. Nějakou tu adresu tady jistě najdete. Jinak se Soutok přiblížil číslu 100 tisíc návštěv od svého vzniku a můžete se těšit na hitparádu návštěvnosti článků.

4 komentáře:

  1. Jirka z Mělníka25. srpna 2012 v 22:58

    Nemám právo vám mluvit do existence a způsobu vedení stránek, ale dovolím si jednu otázku na tohle téma - při pozorování stylu těchto stránek, které trpí špatnou odezvou čtenářů a mohlo by se zdát, že se o ně moc lidí nezajímá (statistika je někdy zkreslující, navíc vás nutí k vymýšlení "atraktivních" nadpisů a dalších triků, jak přitáhnout zájem) a na druhé straně na mělníčku.cz, kde zas pozoruji absenci nových článků a odklon k pouhému inzeretnímu serveru, mě napadá, jestli byste se raději nechtěl domluvit s provozovateli Mělníčku na publikování článků u nich. Jsem přesvědčený, že by tam podobná témata měla zaslouženou pozornost. Psané rádio se, bez zmíněné odezvy, nějak míjí účinkem, se mi zdá. Raději bych se mýlil.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane Jirko, to jsou všechno vaše názory, za které děkuji, ale vidím věci trochu jinak. Kdysi jsem psal články právě na Mělníčku, ale vůbec se mi nelíbí, když mají moje články čekat na nějaké schválení a vydání. Jsem zvyklý i z jiných webů publikovat hned, když mám chuť. Právě Mělníček v rubrice Zprávy ( levý sloupeček dole) zařazuje dobrovolně ( klukům díky) odkazy i na naše články. Vlastně jsme součástí Mělníčku. Správně jste řekl, že je to dnes prakticky jinak inzertní server, kde si občas lidé vymění názory, ale s tím nic nenaděláme. To je vše o lidech a lidé mají takový web, jaký si udělají. Někomu to možná vyhovuje, protože má na zprávy noviny. Nicméně, pokus o něco jiného na Mělníčku byl a díky osamoceným členům týmu ( tomu jádru) občas i je ( například testování párků apod.) Na tento web jsem byl původně přizván, měl nějakou jinou myšlenku, ale nakonec vidíte, jak to dopadlo. Je mi zatím umožněno z něj mít vlastní blog. A vlastní blog, to je vlastní zábava. Nečekejte tady zprávy. Píšu proto, že to dělám rád, nic za to nemám a píšu o tom o čem chci. Takových pisatelů je asi na internetu mnoho. Dokonce mi ani není známo, že s vyjímkou Večerní Prahy by nějaká média scháněla občasné redaktory. Dále nevím, proč si myslíte, že si sem cestu nikdo nenajde, že to nikdo nečte apod. Jsem spokojený. Denně přijde v největší bídě přes 200 čtenářů. To, co tady napíšu může přinést radost i poznání mnoha lidem. Oni sem nemusí chodit. Že tu nikdo nedává komentáře? Na druhou stranu mi řekněte, co by k tomu také měli říci? A pak, dnešní většinový čtenář je pro mě záhadou. To jsou samé VIP zprávy, chlastačky ,katastrofy a osobně mi to příliš nic neříká. Jak může ještě dnes někoho zajímat svatba Lobkowicze z června? Osobně rád cestuji, když to jde a jsem vděčný za blogy, kde autor popisuje nějakou svoji absolvovanou trasu týkající se mého zájmu, nebo když popisuje třeba i nějaký pivní festival, abych věděl, co mám při případné návštěvě tak nějak očekávat. Soutok asi nemá s rádiem už nic společného, ale je mi nějak líto ho zahodit, zvlášť když člověk může mít vliv na své okolí a oslovit ho třeba různými nápady i názory. Paradoxem je, že tohle by hlavně měli dělat mladí lidé a oni by měli být hlavně aktivní. Jinak děkuji ještě jednou za komentář. Vlastně ani moc nechci, aby se tu nějak diskutovalo, protože bych na to také nemusel mít čas to zvládat. A kladné ohlasy mi někdy řeknou přátelé mezi čtyřma očima sami od sebe :-).

    OdpovědětVymazat
  3. A ještě jedna podstatná věc trochu unikla. Přece by-ste nechtěl, abych cpal každou chvíli na veřejný mělnický diskusní web nějaké svoje články o svých zálibách a nápadech? Uznejte, že tato forma je pro diváky přijatelnější. Ti co chtějí, tak se přijdou podívat. Komu to připadá, jako blbosti, no tak ať nechodí. To není povinné :-). A když vezmu v úvahu, že si občas dovolím i týden nic nepsat a lidé to nevydrží a aspoň přehrabují staré články, které dříve neměly moc velkou návštěvnost... Co mám na to říci? Asi je hlad po četbě, i když ji net nabízí spousta. Musím však říci, že bez odkazů na Mělníčku by to asi nemělo smysl, protože to by pak opravdu byla zřejmě mizivá čtivost a vynaložené úsilí na články by bylo neadekvátní výsledku.

    OdpovědětVymazat
  4. Jirka z Mělníka26. srpna 2012 v 14:48

    V pořádku, pokračujte :-)

    OdpovědětVymazat