sobota 4. srpna 2012

Astra 19.2 přichází s novými nekodovanými programy.

Další článek je určen vám, kteří máte možnost přijímat DVB-S ze satelitu Astra pozice 19.2 E a navíc nejste žádnými notorickými diváky televizních obrazovek. Zkrátka, zajímavá zprávička pro běžného pracujícího, který se není ochotný zabývat nějakou kodovanou televizí.

Již od 1. srpna můžete naladit na Astře 1L (19.2E) na frekvenci 12 633/H , SR 22 000, FEC 5/6 nový německý nekodovaný hudební program Deutsche Music Fersehen, který má vysílat hudbu lidovou i populání z německy mluvících oblastí. V článku Lukáše Poláka na www.digizone.cz , se mimo jiné píše, že snad od září dostane stanice rakouského konkurenta. Podobný hudební program máme i my a jmenuje se Šlágr TV, ikdyž  ten vysílá z Astry 23.5E a specializoval se na dechovku a country. Další stanicí, která je již přítomna statickým obrazem, ale vysílat bude od září, je německá televize specializovaná na Egypt s názvem AEGYPTEN.TV. Ta bude zvát turisty do Egypta.
Tady ještě doplním webovou adresu stanice Deutsche Music Fersehn  http://www.deutsches-musik-fernsehen.de/ a naši Šláger televize http://www.slagrtv.cz/porady/ .


Více na www.digizone.cz .

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat