neděle 27. května 2018

Takový byl poslední květnový víkend. Pohádkový park u DDM, nebo vernisáž k MJ 50, to jsou další velmi krásné fotografie a reportáže z místního mělnického dění.


V Mělníku proběhlo přes víkend ještě několik dalších akcí a náš městský kronikář Martin Klihavec byl u některých z nich. Díky tomu tu máme krásné stručné reportáže a někdy i skutečně nádherné fotografie, které dostanou člověka, který by jinak třeba ani  takovou akci nenavštívil. Jsem rád, že vám zde mohu tyto akce také představit a společně s vámi si je třeba i jen takto užít.

Pohádkový park u DDM.

Okolo Domu dětí a mládeže v parku na Polabí se konal Pohádkový park. 
Od 14 hodin čekalo na celkem 500 předem přihlášených dětí deset stanovišť, na kterých měly splnit několik úkolů za které pak dostaly drobné odměny a poukázky na pouťové atrakce (skákací hrad, řetízkový kolotoč, vláček) nebo drobné občerstvení (kobliha, koláč, preclík, špekáček). 
Akci zakončila mezi dětmi velmi oblíbená bublinková pěna, kterou vyrobili dobrovolní hasiči z Mlazic. 






V pátek 25.5.2018 v 18 hodin se v MKD konala vernisáž výstavy mapující 25 let konání recesistického závodu Mělnická Jizerská padesátka. 
Před MKD byl přivežen opravdový sníh, ve vstupní hale panely s velkým množštvím fotografií ze všech ročníků závodů. Akci zahájila ředitelka Mekuc, starosta města, oba místostarostové a hlavní organizátoři závodů. Akci zakončil ve 20 hodin koncert hudební skupiny This ve které zpívá mladý herec a režisér Vojta Kotek. 











Žádné komentáře:

Okomentovat