pátek 11. května 2018

Druhý pivní festival na náměstí Míru v Mělníku se blíží. Víme program i účast pivovarů. Již 112 procent pro knížku.


Poslední dobou si stále více uvědomuji, jak se nám ta mediální scéna ve městě za těch  téměř 7 let, co tu je magazín Soutok změnila. A je nutno říci, že pro čtenáře podstatně k lepšímu. Sice se může samozřejmě stát, a také to tak je, že některé akce mají několikanásobnou reklamu v mnoha médiích i na facebooku, ale i mezi tím můžete objevit něco, co jinde třeba není, nebo se to snadno přehlédne.

Můžete objevit také i nějakou inspiraci, nebo připomínku něčeho staršího, co vás kdysi zaujalo a nějak jste na to zapomněli.

S velkou slávou zde občas rád reklamuji blížící se druhý Pivní festival na náměstí Míru v Mělníku, a také připomínám, že je škoda, že podobná akce na Kokořínsku, která mívala začátkem. května při dobrém počasí slušnou účast i kulisu je bohužel pryč. Díky médiím, se tedy člověk dozvídá zajímavé věci a jednou z nich je, že už víme, jaké pivovary navštíví druhý ročník akce. Ale pozor ! Nevědí to všichni a někteří to přehlédli :-).


Pojďme si to tedy stručně vypsat, protože i já vlastně toto médium užívám, jako takový osobní přehled věcí, které mě nějakým způsobem zajímají a navíc jsem díky této činnosti tak trochu i v obraze, co se u nás a v okolí děje :-).

Na jaké pivovary, se můžeme těšit?

Pivovar Cvikov, Podřipský rodinný pivovar, Lobeč, litoměřická Labuť, Falkenštein z Krásné Lípy, pivovar z České Kamenice, Němý Medvěd Mělník, hořický JungBerg.

Letošní nováčci:  Kaberna z Mlékojed, létající pivovar plzeňský Jarovar a minipivovar Lenoch. Dále se představí z Prahy další létající pivovar Zbraslavská koza, či Bad Flash a Rodinný pivovar Zlíchovec z Loun. Nějak tu nevidím pivovar Antoš Slaný, ale vše je ještě otevřené.


Již se ví i program. Můžeme se těšit na kapelu Navostro, Mariana Kořínka, skupinu Markýz Man a akci zakončí Baťa a Kalábův něžný beat. Pro úplnost ještě dodám, že zde zatančí Dětský soubor pod vedením paní Dětinské a představí se i mělnické družstvo kung-fu.

Informace čerpány z článku Bedřicha Marjanka z měsíčníku Mělnicko ( květen 2018). Akce je až 26. května, ale je hezké mít s předstihem informace, ne ?  :-).



A pro fandy knížky Na kole přes Afriku mám vynikající zprávy. Výkony Tády i zpráva o knížce pronikly i do časopisu Motorsport revue a stav  12 dní před koncem projektu je již 112 procent !!
https://www.startovac.cz/projekty/na-kole-pres-afriku/

A to chce nějakou chytlavou písničku  :-).

https://www.youtube.com/watch?v=Sjchw_kIiks

Žádné komentáře:

Okomentovat