úterý 22. května 2018

Mělnický okruh dne 2. a 3. června, je zcela jinou akcí, než 30. veteran car Mělník 2.6., a než 3. sraz veteránů 9.6. 2018 !!! Rally Bohemia 2018 odtajněna.



Milí čtenáři vyznat se v různých akcích automobilů veteránů je umění. Celková propagace je do poslední chvíle spíše webová, nebo téměř žádná, a pokud nejste pravidelným návštěvníkem nějaké akce, nehlídáte si termín a hlavně nezjišťujete podobné akce, tak jste zcela mimo obraz.

Není to tak dávno ( duben 18), co jsem zmínil sraz veteránů v autokempu, který bude letos již 30 . ročníkem. Soutok  tam loni byl, akce to byla velmi pěkná a můžete si ji znovu připomenout zde ...
http://soutok.blogspot.cz/2017/06/melnicka-veteran-rallye-z-melnickeho.html

Nedávno jsem zaregistroval, že také u Pneuservisu Ostaševski na Kokořínské ulici, se bude konat již třetí sraz veteránů. A dnes jsem byl pro změnu informován kamarádem, abych se zaměřil na takzvaný Mělnický okruh, což je zcela jiná akce.

Proto jsem se rozhodl si je sem pro sebe i pro vás poznamenat a začnu shora.

Mělnický okruh ( http://www.melnickyokruh.cz/

Tuto stránku budu muset hlídat, protože zde ....http://www.veteranweb.cz/akce/melnicky-okruh-2-6-2018.php
.... máme zatím jen to, že motocykly budou startovat z Tyršovy ulice a auta z Karlova náměstí. Pro mě je důležitá informace, že tu je v neděli jakási exhibiční jízda, ve které konečně uvidím tu vytouženou bugatku. Bude z roku  1928 a řídit ji bude Vojtěch Masojídek z Mělníka.
Více zde: http://www.melnickyokruh.cz/2018/05/19/koho-uvidime-v-exhibicni-jizde/

Tak to se dozvídám takříkajíc za pět minut dvanáct.



Druhá akce mě loni fakt bavila. Přijďte mrknout na start té jubilejní 30. do autokempu, nebo jenom tak očíhnout motocykly i auta a poklábosit se známými. Vyrazit můžete i na trať, kde můžete zažít nevšední zážitky, nebo udělat pěkné fotografie. Vůbec neváhejte zajít za pěknou akcí.

http://vcc-melnik.cz/veteranske-akce/melnicke-veteran-rallye/54-melnicka-veteran-rallye-2018.html


Poslední jmenovaná akce je o týden později a prý nemívá moc propagaci. Teprve třetí setkání ! Nicméně, myslím, že pohled na tu fotografii je dostačující reklamou třeba i jen ke krátké návštěvě.

http://melnicko.cz/3-sraz-veteranu-melniku/

A zde další: 23. června Mšeno.

https://srazyveteranu.cz/#zobrazit_sraz/xiii-jizda-kokorinskem-899/

http://www.jawaczveteran.cz/

A samozřejmě zkuste také : http://www.rallybohemia.cz/2018/cs/

29.6.-1.7. 2018 ( Letos má akce líznout nedalekou Lobeč)

http://www.rallybohemia.cz/2018/cs/Tiskove-zpravy/Podoba-Rally-Bohemia-2018-odtajnena.html

Žádné komentáře:

Okomentovat