čtvrtek 22. června 2023

Mělnický hrozen číslo 40 vás v sobotu zve k prověření kondice. Mšeno láká na motorismus a tradiční festival v městských lázních. V sobotu uplynou 2 roky od největšího tornáda v ČR.

 


Přátelé, jaro 2023, které je vždy tady na Mělníku plné pěkných venkovních ( outdoorových) akcí je za námi.  Prakticky všechny mé oblíbené akce jste tu i letos mohli najít v různých článcích a chyběl tentokrát  z těch možných populárních jen nějaký obrázek z Mělnického Vrkoče. Ovšem, je ještě jedna taková předprázdninová akce, kterou osobně již několik let považuji za takovou tečku za těmi krásnými výše jmenovanými akcemi a současně ji  považuji za určitý trénink před dovolenkovými toulkami přírodou.

Na Mělnický hrozen jsem upozorňoval již v minulém článku o MJ-50. Doufám, že nám snad vyjde po loňských průtržích zase konečně počasí a snad tu budou i nějaké pohodové fotky. Myslím, že zájemci vedou akci již dávno v patrnosti a pokud snad ještě nevíte, co s víkendem, tak vše podstatné je zde :



Obrázky jsou z krásného vydařeného roku 2012, ale je jich tu pochopitelně mnohem více a nejen z tohoto ročníku.


Prakticky se mi ani  moc nechce nabízet další akce víkendu třeba u sousedů, ale je to momentálně hlavně způsobeno nedostatkem času na psaní

Aspoň tedy velmi stručně z mé oblíbené brány do Kokořínska, kterou je Mšeno.:



V sobotu to budou také dva roky, co k nám vkročilo největší tornádo v historii ČR, a protože už se zase o počasí mnoho mluví a Plzeňsko s Karlovarskem prý může dnes  večer i nějaké to tornádo očekávat ( nebo  i jen supercelu), tak aktuálně k výročí dávám odkaz na článek Soutoku, který postižená místa loni navštívil.

Pohodový poslední víkend měsíce června !


http://soutok.blogspot.com/2022/07/rok-pote-obrazova-fotoreportaz-z-mist.html

Žádné komentáře:

Okomentovat