pátek 13. března 2020

Regionální muzeum Mělník je uzavřeno !! Zrušen i Keltský telegraf, avšak někteří jedinci na kopce zavítají.


Dobrý den,
dalo se to očekávat, ale přesto zkroušeně oznamujeme, že mělnické muzeum i muzejní kavárna jsou ode dneška uzavřeny. Všechny akce se ruší do odvolání!

TZ:
V SOULADU S USNESENÍM VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ZE DNE 12. BŘEZNA 2020, KTERÝM SE VYHLAŠUJE NOUZOVÝ STAV PRO ÚZEMÍ ČESKÉ REPUBLIKY A V SOULADU S ROZHODNUTÍM BEZPEČNOSTNÍ RADY STŘEDOČESKÉHO KRAJE JSOU OD 13. 3. 2020 REGIONÁLNÍ MUZEUM MĚLNÍK I MUZEJNÍ KAVÁRNA PRO VEŘEJNOST UZAVŘENY!!!

Přeji pevné zdraví a pěkný den
Kristýna Frelichová, DiS.
PR a propagace

Regionální muzeum Mělník
příspěvková organizace Středočeského kraje
nám. Míru 54, 276 01 Mělník
tel. 315 630 923, mob. 728 620 651



Keltský Telegraf je sice akcí, která se každoročně prakticky velkým obloukem vyhýbá okresu Mělník, když hlavní rameno štafety prochází postupně okresy Praha -západ, Kladno, Slaný, Litoměřice, ale přesto můžeme její stopy za dobrých podmínek spatřit  i od mělnického zámku.

Zatímco na zpozorování ohniště někde na kopcích může pomoci triedr, tak světlice bývá obyčejně vidět dobře, pokud máme představu, kde a v kolik hodin, by se mohla objevit. Nařízení vlády o shromažďování osob nakonec vedlo ke zrušení i Keltského telegrafu a vy si můžete přečíst na ....


...  projev a stanovisko vrchního čerta akce. V komentářích se však někteří jedinci nechali slyšet, že i tak si na kopečky zajdou.

A protože už máme před sebou hlavní  televizní zprávy, tak je to dnes nejspíše vše. Příště se snad už dostanu k něčemu příjemnějšímu, ale nyní není čas. Hezký víkend !

Žádné komentáře:

Okomentovat