středa 9. března 2016

Za účasti představitelů radnice byla dnes slavnostně zahájena výstava Kašpárkův rok 2015 obrazem. Fotogalerie.


Mám tu jednu dnešní aktualitu z RMM, která je zajímavá tím, že obrázky na které se díváte, nebo budete dívat i po kliknutí na další odkaz, jsou staré jen několik hodin. Vítejte na právě zahájené výstavě !

Kašpárkův rok  2015 obrazem
Regionální muzeum Mělník – vstupní prostory
8. 3. – 3. 4. 2016, slavnostní zahájení 9. 3. v 9.30 hodin.

Výstava Kašpárka v muzeu
Ve středu v dopoledních hodinách se ve vstupních prostorách mělnického muzea sešly maminky, děti a příznivci Rodinného centra Kašpárek, aby slavnostně zahájili výstavu Kašpárkův rok 2015 obrazem. Akci zahájila ředitelka muzea Miloslava Havlíčková společně s předsedkyní spolku Rodinného centra Kašpárka Helenou Frýdlovou.


 Otevření výstavy se zúčastnili jak starosta města Mělníka pan Ctirad Mikeš i oba místostarostové Petr Volf a Milan Schweigstill.  Výstava, která je dílem pracovníků, dobrovolníků a nadšenců RC Kašpárek dokumentuje roční uplynulou činnost celého rodinného centra, rozrůstající se aktivity, úspěchy a samozřejmě plány do budoucna.


 Druhá polovina zahájení patřila dětem, pro které si divadélko Paleček připravilo vtipnou zábavnou velikonoční pohádku, kterou děti ohodnotily velkým potleskem. Výstavu je možné v mělnickém muzeu zhlédnout do 3. dubna 2016.


RMM

Další fotografie z akce na http://regionalnimuzeummelnik.rajce.idnes.cz/zahajeni_vystavy_Kasparkuv_rok_2015_obrazem



Žádné komentáře:

Okomentovat