sobota 22. června 2013

Páteční večer na hlavním náměstí v Mělníku diváci nadšeně aplaudovali kapele Navostro.


Je prima, že se na Mělníku stále něco děje, i když v červnu to bývá pravidlem. Podívejte se jen do boxu vlevo na webu Mělníčku a zjistíte, že se nejen jde pochod, ale také je výstava bonsají a další a další aktivity. A co není v Mělníku, to je v okolí. Třeba ve Mšeně běží projekt Oživlé náměstí jehož součástí je i námi avizovaná pozvánka na Plovárnu.


Soutok se vlastně zcela náhodně objevil včera večer na Náměstí Míru, kde překvapila nezvyklá atmosfera a známá hudba. A vězte, že tu nebyl nikdo jiný, než populární kapela Navostro. Jaká byla fajn atmosfera, tak to vám přiblížím několika fotkami a záznamem. Jistě tím někoho potěším, a pro mě je to takový malý kamínek do mozaiky života. kdy budu vzpomínat, jak jsem si hrál na reportéra a četli to i třeba stovky až tisíce lidí ;-).


Kapela Navostro je na Mělníku již dostatečně známá.



Nejvíc to žilo před podiem.



Téměř před západem slunce to byl náročný úkol pro jednoduchou techniku. Scéna nebyla osvětlena.


A tady bylo nač koukat. Veselá živá řízná muzika a tanečnice.



Tuhle skladbičku znám už z dětství. Oblíbené Rádio Luxembourg její trochu rockovější verzí každoročně na Nový rok ohlašovalo v dobách slavného středovlného a u nás dobře slyšitelného vysílání silvestrovskou půlnoc v Anglii v jednu hodinu našeho času.


A tuhle pecku už jistě každý zná. Skupina s ní začíná, nebo končí koncerty a slyšel jsem ji i v dokumentu o Irsku či Skotsku ;-):-).

Tak s kapelou Navostro snad zas někdy příště ;-).

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat