neděle 16. června 2013

Špejbl's Helprs live in Mělník.


Někdy po 20. hodině to rozbalili Špejbl's Helprs http://www.spejbls-helprs.cz/www/o-kapele/ a atmoška byla zkrátka super. Přátelé se pohupovali podobně, jako já, dívky všeho věku se vlnily a ani se nechce věřit, že hudba AC/DC je tu s námi už přes 30 let a stále oslovuje všechny generace.


Mám také rád tak zvaný pop hlavně z 80. let, ale Gene Simons z Kiss to včera v televizi řekl dobře. ,,Co nějaké ty popové hvězdičky současnosti? To je spíš reklama na sex. Oni vůbec nerozumí hudebnímu řemeslu a jen se natřásají.


A Spejbl's to včera jen dokládali každým coulem.



Nasazení dominantních členů kapely a publika bylo prostě fantastické. A samozřejmě i ostatních členů kapely a zvukařů atd. atd. ;-)



Část koncertu probíhala ještě za světla a po ni přišla přestávka, ve které proběhla ohňová show.


Dokonalá podobnost všech členů revivalu je fantastická. Jako-by měl člověk před sebou nejčastěji Briana Johnsona a Anguse Younga.



A tady už začala asi v 10 hodin večer druhá část koncertu, která gradovala ve 23.45 hodin  zavírací konzertovou skladbou We salut you.


Má vůbec cenu komentovat tu návštěvnost a nadšení?


Ještě pár snímků a pojďme na vychutnání atmosfery.



Nechť to potěší vás pro vzpomínku i vás, kteří jste z nějakého důvodu nemohli být u toho.








Mám tu někde i Highway to hell, ale je to bohužel už tak velké, že to system nevzal a musel bych to upravit. Na tuto skladbu, se na podium kromě kapely objevilo i několik tanečníků a tanečnic.



Tady nahoře je známá show se svlékáním, kdy každý čeká, čím budeme překvapeni. Byl to smajlík :-).

A na závěr dole We salut you s krásným závěrem jubilejního ročníku 50ky.


Tak ať se daří i další ročníky!

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat