pondělí 22. října 2012

Naše herce nepotkáte na Mělníku každý den.


Jak již bylo zmíněno, tak se dnes točily na Mělníku některé scény filmu s pracovním názvem Okres. Nejsem z těch, kteří by si kvůli tomu brali dovolenou, ale na druhou stranu je fakt, že se málokdy podaří vidět známé tváře herců takto  zblízka na direkt. Něco jsem přece jen stihnul po práci nafotit i natočit, a hlavně hnán tou sílou, být zase opět první :-). Bohužel, baterka ve foťáku dosluhovala a je to znát zřejmě na posledních videosekvencích, kdy se přidala i určitá nervozita. Tak konečně neuvidíte jen techniku, ale dokonce i herce.






















Standa Švec.

1 komentář:

  1. Tak určitě je škoda, že zrovna ve chvíli, kdy jsem si našel takzvaně dobrou parketu, tak došly baterie a náhradní jsem neměl. U filmu je zkrátka všechno na dlouho. Z toho důvodu jste zde již nemohli vidět zatýkání Mirka Vladyky, kterému asistoval Martin Dejdar a pokračování scény pod pomníkem.
    Jinak jsem koukal na stránky Mělnického deníku, kde je článek o mlze a touto cestou bych vás pozval na jeden článek zde o něco níže s názvem ,,Mlha přináší radost radioamatérům", kde je odkaz na velmi krásné fotografie z jihočeské Kletě na svítání, mlhu pod sebou, ale především na Alpy. Tak vypadá pohled na Alpy z české Šumavy, který se občas některým šťastnějším turistům povede spatřit.

    OdpovědětVymazat