úterý 25. září 2012

Vinobraní 2012. To nejlepší od Pink Floyd.


Ve 23.15 bylo již hlavní mělnické náměstí zaplněno, ale ladění nástrojů pokračovalo ještě téměř do půlnoci, což někteří jedinci nevydrželi a odešli domů. Kdo to čekání však překonal, tak nakonec nelitoval.

O projektu se dočtete na  http://www.thewall2009.cz/. Nerad něco opisuji, nebo píšu věci, které se dají najít jinde. Takže, se za vším uvádí především osoba Filipa Benešovského, baskytaristy skupiny Neřež a bratři Tomáš a Michal Kašpar.

Kromě videoprojekce a světelných efektů mělo představení kvadrofonní zvuk a z hostů vystoupil Michal Malátný (Chinaski) a Jan Neckář ( Bacily). Jak sami uvidíte ( nebo jste viděli), tak si všichni zůčasnění dali tak záležet, jako kdyby  divák koukal na vystoupení originálu.


A je odstartováno.























A poslední dnešní videosekvenci..... k tomu není co dodat !!

Několik ukázek ještě nechám na nějaký příští článek. Jednak je s tím práce a za druhé člověk vidí, jaký je o téma zájem. Jinak věřím, že fanoušci Pink Floyd skladby samozřejmě znají a přišli si na své.



A co ještě vůbec napsat závěrem k vinobraní? Jak vidíte třeba na Mělníčku, tak co člověk, to názor. Někdo raději jede na chatu, jiný utíká z města na výlet, třetí popíjí doma, čtvrtý nadává, že přišel popíjet a pokecat s přáteli a nebude utrácet za nějaké přiblblé kapely apod. Myslím, že po shlédnutí dílů, které jsem vinobraní věnoval každý vidí, že pokud se člověk do centra dění vypraví, tak si jistě něco vybere :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat