neděle 16. září 2012

Na Truhlárnu přijel Trativod.


Restaurace Truhlárna na Kokoříně, se stává věhlasnou, podobně, jako kdysi nostalgická Myš Ondřeje Suchého v Šemánovicích. To byla samozřejmě určitá motivace k seznámení se s nedalekým objektem.


Objekt je připravený pro velké akce a zajímavým doplňkem jsou kůlny, se zemědělským nářadím a stroji.


Vstupní brána do podniku.


V přízemí najdete několik stolů pro návštěvníky, výčepní pult ( v patře byl další) a dokonce dohlédnete až do kuchyně :-).


V patře za velké návštěvnosti a hlasitého aplausu zrovna řádila velmi pěkně countryová kapela Trativod z Vysočiny. Atmoška tam byla vynikající.


Výčepní pult je oltářem každé restaurace a hospody. Na vršku pípy je něco, jako zlatý slavík. Nevěříte? Mám důkaz doma na jiném snímku, ale zajeďte se sami přesvědčit. Vždyť je to kousek.


A nakonec ještě letáček na stole věnovaný sobotnímu  podvečeru s Trativodem. Ale, ikdyby tam nic zrovna nebylo, tak věřte, že jde o příjemné posezení. Je hezké zjištění, že kromě nářku nad bohužel zničenými podniky (Harasov, Dolina) rostou i podniky nové. Doufejme, že snad i tam, kde kultura s privatizací umřela, že snad jednou zase ožije, jako třeba v Masných krámech v Budějovicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat