sobota 31. srpna 2024

Miss ČR zve na akci : Zvolte tvář města Mělník. Mělník slaví hokejem. Vinobraní v Roudnici nad Labem přináší program spíše pro starší generaci.

 


Přátelé, možná že bych sem dal již něco včera, ale ono se teď pořád někde něco slaví, něco koná a ještě pořád nás obtěžují letos nekonečná horka, která mnohdy ani nedovolují některé aktivity. Pro ty mladší lidi to zase až tak neplatí, ale jinak je tenká hranice mezi tím, kdy si skutečně něco ještě užíváme, kdy už nám je něco méně příjemné, nebo kdy nás dokonce už něco může i ohrožovat na zdraví.

Chtěl jsem sem dát dnes u oběda ještě nějaké plakáty, ale v posledních dnech mám stále nějaké technické problémy, kdy věci střídavě fungují a střídavě ne. Problémy jsou ale od toho, abychom se je pokusili řešit a někdy třeba přišli i s jinou alternativou. O tom je koneckonců poslední obrázek článku, když zamrzá vyhledávač Google..

Co se tu tedy dnes děje ? Pokud to ještě stihnete včas dnes prohlédnout, tak vás mohou někoho zajímat první dva obrázky. Takového člověka znám, co mě včera upozornil, kam asi dnes v podvečer vyrazí. V lednu a v únoru jsem tu dával informace i z mělnického hokeje, tak vězte, že tu máme letos také takovou hokejovou oslavu. A co nakonec ? Je určitou výhodou, když jste součástí většího kolektivu, kde každý žije někde jinde. Co nenajdete na plakátech, či snad někde na Google, nebo v fb skupině, to vám mohou jiní lidé připomenout.

Protože všichni stárneme, tak pochopitelně opět slýchám kritiku programu Mělnického vinobraní. Zejména skutečnost, že zmizela takzvaná Country scéna, kterou nahradila Rap scéna pobouřila jistou část veřejnosti. Bývá to přisuzováno pochopitelně mladému a progresivnímu vedení města.. Ti mladí pochopitelně třeba ty skupiny znají a zpráva jim udělá radost, ale už někteří ti  třicátníci, ve větší míře čtyřicátníci a ještě větší míře padesátníci z toho již pochopitelně nadšení nejsou.

 Tak, to si musí opět každý rozhodnout, zda na vinobraní půjde, či třeba jen do neplacené zóny. Nicméně jsem byl upozorněný, že parádní vinobraní bude za 14 dní v Roudnici nad Labem, a když pominu tamní tradiční výstavu autoveteránů v neplacené zóně, tak ten program vypadá zejména pro starší generaci nadějněji a i ti učinkující v programu nám jsou jaksi známější.





Srdečně zveme na sportovně kulturní akci „Mělník slaví hokejem“, kterou připravil hokejový klub HC Junior Mělník za podpory města Mělníka a dalších partnerů k oslavě 750 let města Mělníka.
V sobotu 7. září 2024 se odehraje hokejový zápas mělnických legend VTJ Mělník proti hokejovému týmu města Mělník. Program, kterým nás provede Vojta Urban, se bude odehrávat kolem zimního stadionu až do večerních hodin, a těšit se můžete na:

15:00 Olga Lounová
16:30 skupina Like-it
18:00 hokejový zápas VTJ Mělník x město Mělník
20:00 skupina Trativod
20:30 skupina Claymore

V průběhu utkání bude souběžně pokračovat ve venkovních prostorech doprovodný program, připraveny budou i stánky s občerstvením.
Přijďte podpořit mělnické hokejisty nebo si jen poslechnout hudbu a posedět s přáteli.

Vstup zdarma.

VTJ Mělník (Vojenská tělovýchovná jednota Mělník) byl český vojenský hokejový klub, založený v 60. letech 20. stol., ale teprve od r. 1977 hrával v Mělníku (dříve Kralupy nebo Neratovice), kdy byl zde otevřen první zimní stadion. VTJ hrávalo druhou ligu až do r. 1995 (prodáno Litoměřicím), poté dva roky Středočeský krajský přebor. Činnost klubu byla ukončena v roce 1997.


http://roudnickevinobrani.cz/

Pohodový víkend !

Žádné komentáře:

Okomentovat