úterý 5. července 2022

Pověsti Kokořínska a Podbezdězí nejsou jen knižní publikací. Pozvánka na vernisáž exteriérové výstavy ve Mšeně. Letní program výstav RMM.


Přátelé, mnozí již užíváte prázdniny i dovolené, což jsou někdy cesty do zahraničí, nebo do vzdálených koutů České republiky, ale kulturní a společenský život jede i v naši domovině. Dnešní příspěvek je určený zejména pro vás, kteří máte rádi tajemno i pověsti a předkládám vám jej tak, jak mi jej RMM zaslalo.

Pokud vás zase až tak pověsti neberou a jste spíše příznivci cestování, tak vězte, že už se tu jistě zase něčeho nového brzy dočkáte. Zatím vám mohu nabídnout návraty do červencových článků ( záložka vpravo), kde obvykle zavítám do vzdálenějších koutů naši vlasti. Mějte se pěkně a užívejte léto i dlouhé bílé dny.

Regionální muzeum Mělník - pozvánka na vernisáž výstavy Pověsti Kokořínska a Podbezdězí...

Vážení příznivci a návštěvníci Regionálního muzea Mělník,


Přejeme Vám krásné prázdniny a těšíme se na setkání s Vámi na letních akcích muzea!


V pátek 8. 7. Vás srdečně zveme na vernisáž exteriérové výstavy Pověsti Kokořínska a Podbezdězí, která se koná ve Mšeně na náměstí Míru!

V úterý 12. 7. máte jedinečnou možnost navštívit tetičku Mínu ve skalním obydlí ve Lhotce. Program pro rodiny s dětmi Tetička Mína vypravuje začíná v 9:30 hod.
Procházka pro rodiny s dětmi historickým jádrem Mělníka s kocourkem Švarcíkem se koná ve čtvrtek 10. 8. od 9:30 hod.
Nenechte si ujít také divadelní představení Jak jsem vyhrál válku s Alešem Hámou v hlavní roli. Představení se koná v rámci Středočeského kulturního léta 2. 9. od 19:00 hod. na hřišti ve Lhotce. Vstupenky jsou v prodeji v pokladně muzea a ve skalním obydlí ve Lhotce!
Všechny letní akce naleznete na Akce a výstavy - Oficiální stránky Regionálního muzea Mělník (muzeum-melnik.cz) 

Přeji krásný den
Kristýna Frelichová, DiS. 

PR a propagace 

 

Regionální muzeum Mělník, p. o.Středočeského kraje 

nám. Míru 54, 276 01 Mělník 

T: 315 630 923, M: 728 620 651 

www.muzeum-melnik.cz





 

Žádné komentáře:

Okomentovat