čtvrtek 20. června 2019

Víkend pod širým nebem: Kreyson ve Velkém Borku, Taste of Italy, Plovárna, Mělnický hrozen. Program kin v Neratovicích na celé prázdniny.



Měl jsem to štěstí, že jsem zahlédl malý plakátek zvoucí do sousedního Velkého Borku na hřiště a samozřejmě to vyvolalo reakci. Kolikrát jen jsem tu psal, že vše souvisí se vším, a že reklama je reklama. A přiznejme si, že porovnávat městské reklamy s těmi v obcích je téměř nemožné.

Pro inspiraci chodím  i na facebook, ale někdy opravdu musíte pátrat, nebo mít štěstí na plakát.
Hned první pozvánka je tedy na hřiště do Velkého Borku, kde již zítra v pátek a v nejdelší den v roce zazní několik kapel, ale hlavním tahákem bude vystoupení kapely Kreyson Memoriál. No, nedejte to sem :-).

http://kreyson.cz/koncerty-2/


Jen pro připomenutí. Mělník má v sobotu od 14 hodin na náměstí Míru festival.


Mšeno má ve stejnou dobu na svém koupališti populární Plovárnu.


Sobotní ráno patří také turistům a tradičnímu Mělnickému hroznu. To jsou tedy akce pod širým nebem, ale zůstaneme naladěni na stejnou notu.


Borecké stránky mě totiž dovedly do Byšic. Když se řekne letní kino, tak co se vám vybaví ? Fajnšmekry napadnou pražské Letňany, pokud se nemýlím. Řada místních lidí zná z novin letní kino ve Štětí a asi se tam hodně jezdí, protože je tam i slušné autobusové, případně vlakové spojení.

Pamětníci zase budou vzpomínat na letní kina v Liběchově, Veltrusech a v Neratovicích. Někdo si možná vzpomene na fotbalové hřiště v Byšicích. Jak vidíte, tak to vypadá, že i tam občas promítnou nějaký film. Toto je bohužel s křížkem po funuse :-). ( plakát)

Vzpomněl jsem si však na Neratovice. Někdo si možná ani nevzpomene, že nějaká kina existují, natož ta letní a snad se není ani čemu divit, když máme tolik televizních programů. Vždyť dříve jsme byli z megalomanských amerických filmů uneseni, ale dnes už nám to připomíná leckomu nezáživné blbosti.

 Obrovská destrukce všeho na světě za hodně peněz pokulhává za leckdy levnou českou komedií ze života. Stačí vzpomenout i podařené věci z posledních let. U mě dobrý. Vratné láhve. Muži v naději ..Teorie tygra........

Tak jsem se dnes dostal k něčemu, co by mě snad ani nenapadlo. Podívejte se tedy na filmy z kin v Neratovicích.

http://www.spoldum.cz/index.php?strana=program&typ=10


Žádné komentáře:

Okomentovat