pátek 6. ledna 2023

První výstavou RMM v roce 2023 budou obrazy Petra Pěnkavy. Další akce a muzejní kalendárium pro leden 23. Akce na výstavišti v Lysé nad Labem.

 


Druhý článek roku 2023  bude patřit tradičnímu přehledu akcí RMM pro měsíc leden a s některými akcemi vás muzeum seznámí již zde v článku níže. Pak se ještě můžete podívat i na výstavy, které se připravují na výstavišti v Lysé nad Labem. Svůj základ akcí na první tři měsíce má již také město Mšeno a podíváme se i na další zajímavé aktivity z jiného soudku, ale to si necháme zase na příště.

RMM - Pozvánka na vernisáž výstavy Petr Pěnkava...Nic složitého, akce - leden

Milí návštěvníci a přátelé Regionálního muzea Mělník,

Zdravíme Vás v novém roce a ještě jednou přejeme, ať vykročíte pravou a rok 2023 pro Vás má více radostí nežli strastí!

Srdečně Vás zveme na 1. vernisáž tohoto roku. Výstava obrazů šemanovického malíře Petr Pěnkava...Nic složitého, které Vás potěší i pobaví, se koná ve čtvrtek 12. 1. od 17:00 hod. ve velkém sále muzea. Těšit se můžete na kapelu Podobní zvěři - folk, blues, trampské písně.

Ve vstupních prostorech a muzejní kavárně můžete od 10. 1. shlédnout výstavy Kreativní střední Čech a Maličkosti - obrazy Anežky a Karly Kůlových.

V úterý 31. 1. si nenechte ujít výtvarnou dílnu pro všechny věkové kategorie k výstavě Petr Pěnkava...Nic složitého v 16:00 hod.

Na sobotu 4. 2. pro Vás společně s Českou společností ornitologickou chystáme ornitologickou vycházku ke Světovému dni mokřadů.

 

Těšíme se na setkání s Vámi v muzeu!

 

Přeji pěkný den

Kristýna Frelichová, DiS.

PR a propagace






Výstavy na výstavišti v Lysé nad Labem v lednu a únoru.



Žádné komentáře:

Okomentovat