úterý 31. ledna 2023

Motorsport na Mělníku bude žít i v roce 2023 !! Seznamte se s časopisem, který píše trošku jinou vědu, než tu mediálně nejvíce prezentovanou. Únor na výstavišti v Lysé nad Labem.

 


Přátelé, zítra nám začne únor a do kalendářního astronomického jara to máme ještě nějakých 48 dní. Kdo by se na něj netěšil ? Jenže si tím čekáním prostě všichni musíme nějakým způsobem projít a doufat, že to jaro řádně užijeme. V takových chvílích uplakaných a šedých dní nás však může po duši pohladit cokoliv a pokud jste  si zejména v posledních několika letech zvykli, že k Mělníku patří také  cosi, co zavání přehlídkou a závoděním na dvou i čtyřech kolech, tak  musíte mít po přečtení článku v odkazu aspoň takovou radost, jako mám já :-).


Jenom připomínám, že tentokrát bude součástí trati nejen starý Strakův most přes Labe, ale celý úsek od Zelčína přes Vrbno, Hořín a Brozánky až po Vrázovu vyhlídku. Soutěžní stroje si můžete prohlédnout klasicky na náměstí Míru a na Náplavce v Rybářích, která je k takovým věcem doslova stvořená, jak jsem již psal loni v květnu.




Co ještě dodat ? Soutok se dosud rád objevoval v Mělníku na místech, kde se něco vonící automobilismem a motocykly konalo. Ať už to bylo na Blatech, v mělnickém autokempu na nějaké akci, na Mělnickém okruhu, nebo třeba posledně na oslavách 100 let motosportu na Mělníku.

Nerad píši, že někde stoprocentně budu, ale již nyní lze říci, že tu prostě najdete neskutečné množství článků na toto téma nejen z Mělníka.


Jak jsem dnes již psal, tak do jara je opravdu ještě daleko, byť čas rychle utíká, a to je třeba důvod k tomu si přečíst něco zajímavého. Vždyť souvisí vše se vším a na internetu je řada zajímavých věcí, aniž by o nich mnohdy člověk vůbec věděl. Jejich autoři tak vytvoří věci, které by navštívilo mnohem více lidí, kdyby o nich věděli. Protože jsem vždy pomáhal s propagací webů i FB o nichž jsem se domníval, že mají něco do sebe, tak jsem si dovolil vám nyní představit i tento web, kde se dokonce zrodil tematický časopis.



Na závěr dnešního článku si dáme program výstaviště v Lysé nad Labem v měsíci únoru.


Pohodový  začátek února  !

Žádné komentáře:

Okomentovat