pátek 4. října 2019

Město Mšeno a Kokořínsko, se dostalo do populárního televizního pořadu Pozor vlak! Karel Gott a jeho tvář v proměnách času podbarvena jeho dobovými písněmi je dárkem především pro ženy. Upoutávky na víkend i na další víkendy.


Mým oblíbeným televizním pořadem je dokumentární seriál Pozor vlak!, který běží na stanici Sport 5. Jedná se o měsíčník, kdy každý nový díl přichází na obrazovku první středu v měsíci a zabývá se mnoha tématy.

Divák se tak seznamuje s kulturními akcemi, které jsou tu pro veřejnost, zaznamená plno technických věcí z časů dávných i přítomných, navštíví různé lokální tratě, veletrhy, zkušební okruh v Cerhenicích, různé drážní profese, nebo se dozví o nové připravované jízdence, která má platit u všech přepravců v ČR.

Patří sem však i pozvánky vlakem na výlety a v posledním dílu, se kamera vypravila nejen do Mšena za starostou Martinem Machem, ale navštívila třeba i populární Bludiště, Pokličky, či hrad Kokořín. Díl můžete vídat průběžně a stanici Sport 5, nebo nyní na ....

https://www.youtube.com/channel/UCET49fmpxL5ByRUeRhx_AxA


Poslala mi dnes moje přítelkyně a bývalá kolegyně z Pegasu básnířka Jindřiška Lírová odkaz na zajímavé video, které jistě potěší každého, kdo má nějaký sympatický vztah k osobě a písním Karla Gotta. Je všeobecně známo, že Karel byl elegán, který byl samozřejmě nejvíce zbožňován u ženské části publika,  a tak mě tak napadlo, že bych třeba tímto dárkem mohl potěšit zejména ženy.

Ovšem video je jistě zajímavé pro všechny, protože Karel byl s našimi životy zejména prostřednictvím televizní obrazovky celá desetiletí pevně spjat, zpíval skutečně krásné zapamatovatelné šlágry a je to vlastně takové memento, že tu prostě máme každý ten svůj vyměřený čas pobytu. Nejvíce si to masově uvědomujeme právě při odchodu velikánů popu, kteří nás provázeli životem na různých televizních obrazovkách i v rádiu.

https://www.youtube.com/watch?v=Gb_CsHh2pfA



A na doplnění si dáme takový plakátový přehled toho, co nás čeká nejen tento víkend, ale i později. Nezapomeňte zítra na Festival ptactva, Drakiády, ale třeba i pěkné výstavy v Lysé nad Labem.

Hezký víkend!
















Žádné komentáře:

Okomentovat