pátek 12. ledna 2018

Takové volby v ČR jsme ještě nikdy neměli. Ve volební místnosti skáče na presidenta aktivistka a Horáček prý natočil falešný rozhovor se Zemanem. ( odkaz) Na Mšensko zavítá letos Rally Bohemia.


Sotva člověk zapne v den voleb počítač, už se nestačí divit. Co se má ještě stát?  Přišla mi svým způsobem rádoby senzační zpráva, která se v médiích zatím nepublikuje. Zmíněný web neznám, ale asi to bude také zajímavý oříšek, pokud na tom bude něco pravdy. Vše musíme brát s rezervou.

https://aeronet.cz/news/skandal-jen-nekolik-hodin-pred-zacatkem-prezidentske-volby-michal-horacek-siri-po-internetu-zfalsovane-video-jeho-neexistujiciho-tv-duelu-s-milosem-zemanem-rozhovor-je-cgi-videomontazi/

Aktualizace v 18.16: Teď  jsem si to pustil a je vidět, že jde o fotomontáž. Otázkou je k čemu je to dobré?  Jest-li to má brát divák tak, že chce pan Horáček okomentovat jednu( ( snad dokonce poslední) pravidelnou debatu s prezidentem na stanici Barrandov a toto využít k propagaci, jak by dané problémy řešil on ? V každém případě je to poněkud podivný způsob i s tím logem. To se tedy dnes dají dělat věci. Možná kolem toho něco bude. Vlastně ani čtenáři nevědí, komu to má posloužit a kdo má takové technicky slátané video na svědomí. Kdo chce komu uškodit? Nic není jasné.
Opravdu jde o špičkové střihací zařízení? Nezvládl by to amatér v domácích podmínkách s nějakým prográmkem?

Možná, že  někdo třetí chce uškodit oběma kandidátům. I takto se dá dělat vzrůšo dokonce chvíli před volbami a třeba ještě nějak ovlivňovat potenciální voliče.

To další znáte z médií.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/na-zemana-skocila-polonaha-zena-ve-volebni-mistnosti-s-vykrikem-zeman-je-putinova-dev-41615?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp


A teď už také něco z regionu, ale takové neobvyklé zprávy z volebního dne nelze neuvést. To zaujme každého.
http://www.mestomseno.cz/res/data/100/011071.pdf

Kalendář akcí na Mšensku pomalu rozšiřuje nabídku.


13.01.2018  Myslivecký ples
17.03.2018  Borecký půlmaraton
01.07.2018  Rally Bohemia 2018


Žádné komentáře:

Okomentovat