pondělí 16. listopadu 2015

Půl tisíce diváků za půl dne, to je článek o křižovatce u soudu ! Denní snímky, jako přídavek!


Článek je aktualizován ( dole).

Protože vás křižovatka u soudu natolik zaujala, že už tam byla na článku dopoledne sledovanost kolem 240 návštěv, tak jsem zašel udělat přídavek ještě za bílého dne, což se jeví zase trošku jinak. Než jsem stačil přijít domů a dát fotky do PC, tak už se návštěvnost blíží číslu 500.



Fotočlánky z terénu dají nejméně práce a jsou nejnavštěvovanější.

První dvě fotografie jsou z křižovatky u Lidového domu, kde mnozí řidiči nesmírně oceňují, že nemusí cestou z Pivovaru do kopce zastavovat svá auta a pouze zvýší pozornost při odbočení vpravo do Nové ulice, kde je přechod pro chodce. V minulém článku jsem mohl ještě vzpomenout integraci do PID a s ní spojené změny v jízdních řádech. Mělník letos dopravou opravdu žije.

Křižovatkou u soudu s reflexními kužely jsem ještě neprojížděl, ale, jak tak koukám pozorněji na fota, tak se zdá, že vozy od Karlova náměstí dávají nově přednost v jízdě těm, které přijíždějí z Fibichovi ulice. Úmyslně jsem nefotil křižovatky při průjezdu automobilů, aby se na snímcích kuželky z velmi lehkého plastového materiálu neztratily.


Dalších několik snímků je už ze zmíněné křižovatky.








Na posledních dvou snímcích si zřejmě mělničtí radní vyjednávají pracovní  poznávací zájezd do Číny :-)))).
http://wingstravel.cz/



Aktualizace 17.11. ve 12.40 :

Na webu Isoutoku  http://www.isoutok.cz/ můžete sledovat, případně, se zapojit do ankety týkající se téma. Zajímavý je i odborný popis ohledně umístění takzvaných baliset J11 a J12.

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat