pátek 28. prosince 2012

Mšeno,Lysá i Litoměřice zvou na rok 2013 kompletními programy.


V minulosti jsme zde seznámili čtenáře i s tím, co nabízí například  návštěvníkům městečko Mšeno, nebo výstaviště v Lysé nad Labem a Litoměřicích. A protože i pro rok 2013 je již k dostání aktuální program v těchto turistických destinacích, tak zde zveřejňuji odkazy:

http://www.mestomseno.cz/index.php?cmd=page&id=5&webSID=e3988aa5307a70baab4c77d2647e1af0

http://www.vll.cz/kalendar-vystav

http://www.zahrada-cech.cz/seznam-akci-2013/

Návštěvníci Mšena tak již nyní mohou počítat s oblíbenou akcí Na Kokořínsko s párou. V Lysé začne 11. ledna Náš Chovatel a v litoměřickém výstavišti mají až do 28.3. zavřeno, ale.... I tak však nabízejí Litoměřice krásné a skutečně bohaté regionální muzeum na velkém náměstí ( stopy trilobitů, středověký pranýř z Kravař atd.) , dvě galerie, dva minipivovary a výhledy s okolních kopců včetně rozhledny Mostka.

Akce pro Mělník nacházíte na velmi oblíbeném  portálu http://melnicek.cz/ , za jehož občasnou přílohu se Soutok považuje. I vy se můžete stát členy Teamu Mělníček, diskutovat tím na jeho stránkách o vašem městě, ve kterém žijete a případně přispívat ke zvyšování kvality webu a informovanosti jeho čtenářů různými příspěvky.

Žádné komentáře:

Okomentovat