úterý 3. ledna 2012

Podpořte nás přes SMS

Soutok není reklamní server. To je první myšlenka s kterou byl založen. Bohužel bez pěnez nic nejde dělat pořádně. Chceme rádio a ne textové zprávy. Ale aby jsme se k rádiu dostali, musíme ho udělat. A to něco stojí. Dotace od města žádat nebudeme. Z jediného důvodu. Jsme apolitické médium a nechceme být zavázáni stranám či jednotlivcům. Nemáme žádné mzdy a vše děláme zdarma ve svém volném čase. Všechny příspěvky půjdou na nákup techniky a placení autorských poplatků.

Podpořit nás můžete pomocí SMS. Je jen na vás kolik nám pošlete. Můžete od 3Kč až po 599Kč.
Vzor:  GURU SOUTOK (GURU mezera SOUTOK) zašlete prosím na číslo 9030950
Poslední číslice určují cenu. Neplatí se žádné jiné poplatky. Můžete volit mezi 03, 10,20,30,50,79 a 99. Vyší transakce lze provést přes kliknutí na reklamu.  
SMSGuru.cz banner

Nebráníme se komerčním článků, představení výrobků, ale i zajímavých prodejen. To je jediné co na soutoku uvidíte. Žádné jiné reklamy, zde nikdy nebudou.

Více info na podpora@radiosoutok.eu

Za Soutok Jakub Hořejší a Roman Rak

5 komentářů:

  1. Tak za 30kč posláno. Asi vás to nevytrhne ale snad nás bude víc.

    OdpovědětVymazat
  2. Ták jsem taky poslala, rovnou 50. Za nulové reklamy a zajímavé info to stojí. Vůbec jsem netušila že to někdo dělá zadarmo a pro zábavu. Hned to beru úplně jinak a obdivuju to zapálení. Hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já jen dvacet. Už tak se bojím účtu po silvestru. Souhlasím s tím co bylo napsáno. Super práce. Snad vám to vydrží.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak koukám na dnešní výpis a jsem překvapen. Celkem od vás máme 160Kč. Ani nevíte jakou jsem měl radost když jsem to otevřel. Aby jste věděli co za to bude. Tak to je faktura za doménu radiosoutok.eu.

    Ještě jednou moc děkuji za celý Soutok. Skutečně si toho vážíme.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak přišlo pár dalších sms. Celkem jsme asi na 250kč. Paráda. Moc děkujeme. kdyby vás zajímalo co potřebujeme tak je to hosting a vlastní FTP. Takže to bude další co se bude pořizovat. Děkuju i za zbytek týmu.

    OdpovědětVymazat