úterý 31. července 2018

Obrazem: Na Mělníku se točí Kameňák. Úterní večer patřil hudební scéně s komparsem.


To, že je Mělník filmovým městem ví snad každý, kdo zde žije, a tak nás již ani nepřekvapí, když se tu především po sérii Básníků a několika reklamách začaly točit v posledních letech především některé díly Kameňáku. Soutok měl cestu kolem, a tak tu máme několik foteček z natáčení.

Zprvu se vše jevilo, jako že přijela na Mělník zase nějaká skupina, která je jistě v programu Mekucu :-),  ale jistě snad každého náhodného kolemjdoucího a cizího turistu musela zarazit přítomnost kamer  a fakt, že tu máme takový krásný truck typický pro USA :-).

Vypadalo to, že tu máme touto dobou možná až překvapivě velký hlouček diváků, ale ukázalo se, že se jedná o kompars, který se s nadšením po prvních tónech písničky doslova vřítí pod pódium a začne pařit :-).

Jinak mi mimochodem kamion připomněl jeden letní den, kdy k nám zavítala tuším TV Prima, aby zde v improvizovaném pojízdném studiu natočila hlavní zpravodajskou relaci. Jednalo se tehdy o speciální letní turné po městech ČR a je tu i někde reportážní foto článek. Musel bych to ověřit, ale snad to bylo v červenci, nebo v srpnu v roce 2015.

Závěrem snad jen to, že doufám, že šlo opravdu o Kameňák a nestřihl si tu scénu do filmu ještě někdo jiný :-)). V podstatě je to jedno, hlavně, že se zase na Mělníku něco točí, co ? :-)










Žádné komentáře:

Okomentovat