středa 30. srpna 2017

Regionální muzeum Mělník v září . Poslední koupání ve Mšeně a Kanina country festival. Dětský den v Neratovicích. Pivní akce v Lobči.


Tak máme před sebou první víkend měsíce září a to znamená několik věcí. Jak se již stalo v podstatě tradicí, tak tu nemůže chybět program RMM na aktuální měsíc. Opět stačí jen kliknout na první obrázek, a pak již jen přepínat mezi obrázky.

Podíváme se také do Mšena, Kaniny a Neratovic. Akce Poslední koupání je pěkně popsána na plakátu a pokud jde o Kanina country festivalu, tak se musíte spokojit jen s touto stránkou .... http://www.mestomseno.cz/index.php?cmd=page&id=5&action=2&calendar_id=1488 . Opravdu jsem nikde jinde na webu nic nenašel  Pokud vám akce připomíná nedávno uplynulou akci ve Lhotce, kde se prý podařilo prakticky vše, včetně počasí, tak nejste daleko od pravdy. Jen jsou tu napsány jiné skupiny a akce je psána, jako třídenní, tak skutečně nikdo neví, jak má nultý ročník v Kanině vlastně vypadat. Zkuste to omrknout, nejde o aktivitu obce a na webu Kaniny nic není.

Zkusil jsem také kouknout na Neratovice, kde začíná v sobotu ve 14 hodin Dětský den ....http://www.neratovice.cz/detsky-den/a-1908/p1=36306

 Příští víkend, se již můžete těšit na DED a ,, Traktoriádu v Kropáčově Vrutici. Také se brzy podívám, jak to bude s vinobraním V Roudnici ( 23.9.), Litoměřicích ( 15. a 16. 9.) a samozřejmě v Mělníku ( 15. - 17.9.), ale to není zatím aktuální :-). Na 23.9. také připadá Den železnice a jistě ještě něco objevím :-).

A ještě jedna aktualita: Také bez podrobností. Tato sobota: Pivovarský happening v Lobči. Sledujte facebook.

https://www.facebook.com/PivovarLobec






Žádné komentáře:

Okomentovat