čtvrtek 3. srpna 2017

Mělník hostí v sobotu rytíře, Neratovice přivítají krásná stará auta z Beach parku v Mlékojedech, kde bude 3. ročník neobvyklé akce. Jízdní řády cyklobusů.



Již včera jsem si uvědomil, že jsem zde také nedávno sliboval jízdní řády našich speciálních prázdninových  regionálních letních cyklobusů. Je to logické, vždyť jsem tu nedávno představil ve speciálním článku všechny stanice ČD po celé republice, kde si můžete za pěkný peníz a bez starostí s přepravou půjčit jízdní kola, nebo elektrokola a u výletu na Trosky jste zase měli vystavený jízdní řád mšenské lokálky.

V úvodu článku si však připomeneme znovu hlavní akci pro město Mělník na tuto sobotu. Odkaz na podrobnosti je ve včerejším článku. Není ani bez zajímavosti, že tato akce tradičně hostí poměrně horké počasí a aktéři akce si zaslouží i z tohoto důvodu určitý obdiv.

 Podíval jsem se také na dění v Neratovicích a díky tomu jsem tedy objevil skutečně zvláštní akci, která má po celý víkend své centrum v Mlékojedech. Určitě se podívejte na odkaz http://veteraninaplazi.cz/cs/uvodni-stranka/ a na vlastní program již 3. ročníku. Třeba vás  to motivuje přímo k návštěvě rekreační pláže u obce Mlékojedy, nebo jen tak zajdete ve stanoveném čase na spanilou jízdu do neratovických ulic. Je tam i nějaká zmínka o Mělníku, jako průjezdním bodu, ovšem bez času.


Reklamní záběry přímo z webu pořadatelů .



Jízdní řády z městských stránek města Mšena.
http://www.mestomseno.cz/index.php?cmd=home


2 komentáře:

  1. Tuhle akci si pamatuju. Bohužel ne z té dobré stránky. Vyrazili jsme z Boleslavi do Mělníku a v polovině cesty jsme píchli pneumatiku, takže jsme dorazili zhruba o hodinu déle, protože samozřejmě kamarád měl v autě polovinu nářadí, které jsme potřebovali a než jsme někoho stopli, tak taky uběhla ne úplně malá chvíle. -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a děkuji za komentář. To se bohužel někdy stává, že má člověk i v potenciálně radostném okamžiku smutný zážitek, ale jednou jsem někde četl, že když už se něco takového nepříjemného člověku stane, tak že je to prý vždy to nejméně nepříjemné zlo z možných dalších variant. Takových zážitků se najde. Jeden z mnoha za všechny. Těšil jsem se slušně na výlet, otočím klíčkem, cvaknutí startéru, a mohl jsem tak akorát odnést domů baterii k nabíjení. Ještě štěstí, že nešlo opravdu o nějakou nutnou jízdu. Chmurnou náladu pak suploval docela fajn výlet na kole :-).

      Vymazat