pondělí 15. února 2016

Trasa letošního legiovlaku. Co se vám na Mělníku líbí a co ne ? ( anketa)


Milí čtenáři, pro dnešek tu mám jedno takové malé seznámení s projektem Legiovlak, který se rozběhl v loňském roce, a pak se můžete zapojit do anketičky, kterou jsem nazval ,,Co se vám na Mělníku líbí a co ne? "

Legiovlak je ambiciózní projekt Československé obce legionářské, který si předsevzal vytvořit věrnou repliku legionářského vlaku z období let 1918–1920, kdy na Transsibiřské magistrále v Rusku probíhaly válečné operace čs. legií. Vlak křižuje od května 2015 celou Českou republiku a jeho cesta skončí až v roce 2020.
 Čerpáno ze stránek http://csol.cz/domains/csol.cz/index.php/legiovlak , kde také naleznete trasu pro rok 2016 na vskutku krásné mapě. Mělník si musí letos ještě počkat ( pokud nebude jen průjezdní zastávkou, nebo mimo trasu), ale pro ty nedočkavé připomínám, že nejblíže bude letos stát ve stanici Kladno ( 14.-20.4.) a v Ústí nad Labem ( 22.4.-5.5.2016)  Domnívám se, že jde o skvělý nápad, jak připomenout občanům kus naší krásné, bohaté a důležité historie.


A nyní již pojďme k něčemu zajímavému a snad i zábavnému. Pokusil jsem se vytvořit samozřejmě jen takovou amatérskou anketu na téma ,, Co se vám na Mělníku líbí nejvíce?" a v druhé anketě pak ,, Co  vám na Mělníku vadí nejvíce?" Zkrátka rozdíl mezi tím nejkrásnějším ( nejpozitivnějším) a naopak tím, co vám tady připadá nejstrašnější ( spodní anketa). Označte pouze jednu možnost v každé anketě. Jistě je vám jedna věc nejbližší, tedy skutečně nejpříjemnější. A samozřejmě, že jiná je vám nejodpornější. Proto ta druhá anketa.Nezapomeňte projet možnosti v každé roletě až do konce! Opět opakuji, že pokud by byl problém s otevřením průběžných výsledků ankety, tak stačí současně podržet klávesu ctrl a ona se vám v novém okně zobrazí.

Žádné komentáře:

Okomentovat