sobota 21. května 2016

Sobotní mělnické trhy obrazem. Blíží se výstava bonsají ? Veteráni v Lobči a Léto s párou mají odlišný termín! Rekord Soutoku.


Měl jsem dnes cestu Náměstím Míru, které zrovna žilo populárními trhy, a tak mě tak napadlo, proč zase nepřinést po dlouhé době několik záběrů z našeho hlavního náměstí a neudělat tak trochu propagaci zajetým místním aktivitám. Podívejte se především na stránky http://www.melnicketrhy.cz/ , kde je kalendárium akcí a informace kolem trhů. První tři fotky patří bleším trhům před RMM a zbytek pak farmářským trhům.


Jedna paní povídala, že četla v nějakých novinách, že by snad měla být brzy zase výstava bonsají, tentokrát na Karlově náměstí před prodejnou květin.. Nevím, je to možné a koukal jsem na stránky http://www.sestkapekrosy.cz/index.php?id=1 , ale Jarouš Hobík spíše dělá to zahradničení, než web :-) a tak tam máme ještě akce z loňska. V kalendáriu na Mělníčku, až do konce června také nic, ale to tam může ještě vlétnout.
Připomínám jen, že dosavadní akce v parčíku za kostelem Ludmila byly prostě super, až na ty jedny noční letní plné komárů, kdy to chtělo repelent a více oblečení , nebo asi vypít více toho vína :-))) ).
Snad to nějak pohlídám. Fotky z minulých výstav bonsají  na Mělníku najdete na Soutoku a je to opravdu krása za přijatelný peníz i možnost potkání se s přáteli při občerstvení, takže jedině doporučení.


Je to ještě relativně daleko, ale pro příznivce srazu autoveteránů a anglických historických sportovních vozů v Lobči, a pro příznivce akce Léto s párou, která bude mít po delší přestávce opět svůj vrchol ve Mšeně připomínám, že obě akce budou mít tentokrát odlišný termín!
Lobeč je o týden dříve s hlavním dnem 11. června a Léto s párou dne 18. června.

Program XV. veteránského rojení najdete na http://www.veteranskerojeni.cz/?s=1 .
Program akce Léto s párou, se připravuje a ještě není na netu k disposici ( na webu Mšena).

Obě akce patří k těm nejpopulárnějším v okrese a fotogalerie z nich jsou zde také již k disposici ( např. červen 2012,2013)

A na závěr vám opět musím moc poděkovat za sledovanost. Článek o lodi Elbe Princesse navštívilo přes 3 500 čtenářů, což je nový rekord na článek. Ovšem, je pravda, že tomu hodně pomohla obrovská reklama v médiích na konci dubna a také vyhledávač google. Díky!!! To už nevím, co by to mohlo ještě překonat :-))).





Žádné komentáře:

Okomentovat