neděle 25. května 2014

Videa: 150 let SDH v Mělníku- čtyři krátká videa z atmosféry akce!



Nebude to dlouho trvat a na Mělníku, se zase objeví pravidelné akce, jako jsou Mělnický vrkoč, Mělnická-Jizerská 50 ka atd. , které mají velkou popularitu, budou snímány mnoha médii i fotografy a lidé je vedou tak nějak v podvědomí díky své pravidelnosti, a to i bez kalendária. Co z toho Soutok letos navštíví a zdokumentuje, to samozřejmě nikdo neví. Třeba bude úplně jinde, ať už dobrovolně, či nikoliv :-).

A protože tato akce SDH přímo na Náměstí Míru mi přišla velmi vzácná, tak se snad rádi podíváte i na krátká videa, která ještě lépe připodobní atmosféru akce a zlákají vás k návštěvám společenských akcí vůbec. Vězte, že nebýt jednoho člověka, který se mě zeptal v pátek v poledne : ,, Jdeš zítra na náměstí?" ...a já: ,,Proč?"... tak by tu nic takového, ani včerejší článek nebylo.

Závěrem snad jen popřejme našim hokejistům dnes úspěch a nezapomeňme, že se blíží fotbalový šampionát v Brazílii ( polovina června). Také se blíží doba různých akcí, je tu doba výletů, osobních aktivit a už za týden  je tu i Den otevřených dveří v moderní firmě Junker, což je samozřejmě mimořádná příležitost pro veřejnost. Seznámili jste se s akcí zde i na plakátech v poštovních schránkách.







SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat