pondělí 12. března 2012

Program hlavní scény Vinobraní 2012 se zdá být na světě.



Myslím, že je téměř povinností informovat o věci, která nás tady na Mělníku a v okolí každoročně dost zajímá. A letos je to opravdu s velkým předstihem a odkaz samozřejmě míří na web moderátorů hlavní scény Mělnického vinobraní.




Samozřejmě, nikdo se nezavděčí všem a ozývá se různá kritika na stránkách našeho živého městského webu http://www.melnicek.cz/ . Myslím, že skupiny Citron, Bacily, Kreyson, Láďa Křížek, Vlasta Rédl, Petra Janů s Golemem, Semelka, to jsou prostě snad někdy až skoro už pomalu pozapomenuté legendy a pojmy, a navíc jsem je fakt dlouho neslyšel, takže u mě zrovna docela dobrý :-). Jinak se možná kouknu i na Whitesnake revival,ač jsou tuším dost pozdě a ikdyž je Martha a Tena jiný šálek hudby, tak si matně pamatuji, že měli fajn melodické písničky, ( Od zítřka máme dovolenou, vyvolenou šňůru dlouhých dní... refrain: Pondělí v Pešti, středa v Budapešti, v pátek už Balatooon.. :-) )rozhodně jiné, a to je prostě prima změna. Prohlédnul jsem to jen rychle. No, a kdo je vyloženě nespokojený, tak musí asi věřit, že něco najde na jiné scéně, nebo třeba v nějakém dalším ročníku, anebo si holt vyjet někam na koncert či fesťák.


Pro rádio Soutok připravil Standa Švec.

2 komentáře:

  1. Na co tam jsou nějaké přípitky s Radiem Beat? Co to má společného s Mělníkem. Fakt nechápu. Ten Holej ještě v životě nic pořádného neudělal a očividně pomalu ničí i to co celá léta fungovalo.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokusím se věc trochu osvítit. Zkus zadat do vyhledavače jméno Jaromír Tůma. Vyjde Ti profesní životopis obrovského rozsahu. Už jsem zase lecos pozapoměl, ale je tam například toto... moderátor, šéfredaktor Playboye, šéfredaktor Tepu regionu a především... Moderátor pořadu Větrník ( vynikající pořad o rockové a popové hudbě) na stanici Vltava před rokem 1989, a co vím, tak spolupracuje úzce s rádiem Beat, kde je pravidelným hostem v nějakém pořadu o rockových kapelách. Je to zkrátka člověk s obrovským přehledem v oblasti rocku či i popu a má samozřejmě možnost uplatňovat ve světě show-bussinesu své jméno, což také činí.Dochází tak k takové situaci, kdy sem vlastně řada hvězd a hvězdiček nejen pop-muzic přijíždí právě jeho zásluhou a samozřejmě je to pro obě strany srdečné setkání. No, a když se někomu líbí nějaká kapela, tak ho musí potěšit, že si ta kapela s námi mělnickými v náš svátek připije. Tolik aspoň trochu na osvětu.

    OdpovědětVymazat