pondělí 27. dubna 2015

Speciál Smokie revival na Řípské 2015 uvedl i Suzi Quatro a Tinu Turner.



Na úvod mám senza zprávu. Ať už je důvodem cokoliv, tak téma Vinná noc na Mělníku vás zajímalo tolik, že byl vytvořený nový rekord Soutoku na jeden článek. K této chvíli ( 27.4. ve 20 hodin) má článek 1 130 návštěv, což je více. než posbírala dlouhodobě Svatba Jiřího Lobkowicze.

Když jsem dnes rozmlouval s účastníky Řípské pouti, tak panovalo všeobecně nadšení a to i z programu na scéně. Navštívil jsem také stránky Litoměřického deníku, kde je asi tak velká fotogalerie, jako ta v mém včerejším článku, ale zase úplně jiná. Těžko v ní najdete vlak, výstup turistů na horu, atmosferu na kopci, pohled dolů na atrakce, stánky, nebo skupiny na podiu, ale najdete tam velmi pěkné detaily rozesmátých dětí i dospěláků na atrakcích.Touto cestou si vás tedy dovoluji pozvat na oba weby. Proč ne?

A jak už jsem možná malinko přislíbil, tak dáme trochu nášup a je tu několik krátkých sekvencí z vystoupení Smokie revivalu. Více jsem o nich napsal včera. Teď tu otravuje opět bouřka, hrozí zase vypnutí proudu, tak to raději nebudu zdržovat a odesílám na síť, ať aspoň trochu nasajete pohodovou komorní atmosferu z nedělního odpoledního vystoupení kapely. Snad budou videa fungovat.

Všechna videa na Soutoku za poslední čtyři roky byla smazána. Více zde na http://soutok.blogspot.cz/2015/08/vsechna-videa-soutoku-za-posledni-ctyri.html



























SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat