úterý 14. dubna 2015

V Mělnickém deníku zítra proběhne on-line rozhovor s adminem Mělníčku Petrem Šťastným. Monster truck opět v Mělníku.



Je to náhoda, jako hrom, ale když jsem dnes hodil oko na dění v Mělnickém deníku a pomalu jsem jej již zavíral, tak jsem na poslední chvíli zahlédl něco, co si zaslouží téměř samostatnou propagaci.
Jsou lidé, kteří zaznamenají nějaké úspěchy na poli sportu, kultury, a pak se s nimi pořádají třeba i rozhovory, kde se lidé dozví něco z daného oboru, nějaké zkušenosti, zážitky, co mají třeba ještě za koníčky, co mají rádi k jídlu, či pití atd. A pak jsou i lidé, co udělají něco pro společnost a mezi takové patří i admin Mělníčku Petr Šťastný.

Je sice pravda, že mnoho měst má své weby, kde jedna složka obsahuje i moderované diskuse věnované místnímu dění, ale mít takový komunitní web v podobě Mělníčku, jako má Mělník, tak to si myslím, že nám může leckdo závidět. A je jen na lidech, jak se chopí příležitosti, jak ho budou využívat, a jak to umí zužitkovat k prosazování svých zájmů, které zastupují i určité zájmy podobně smýšlejících lidí. Ale, již dost filosofie, neboť není  čas a rychle přejdeme k tomu hlavnímu....

http://melnicky.denik.cz/online-rozhovor/on-line-rozhovor-ptejte-se-petra-stastneho-melnickeho-grafika-a-patriota-20150410.html

Rozhovor bude ve středu 15. dubna v 15 hodin, kdy budeme sice mnozí v práci, ale třeba bude někde něco zaznamenáno. Hlavně je tu takový apel na posluchače: Už teď zasílejte různé dotazy.
Tam toho opravdu více prakticky napsáno není, ale uznejte, že toto se zkrátka propagovat musí. Vždyť za vším je člověk a zrovna tak i za komunitním webem Mělníček, o kterém se snad možná jen někde vyjímečně píše ( už ani nevím kdy naposled), možná na nějakém plakátu a spíš se o něm ústně mezi lidmi mluví, jako za času Keltů :-). Že by to snad byl i nepříjemný web, který někdo chápe, jako určitou kvalitní konkurenci v nabídce akcí, inzerci ? Že by zde mohly zaznít v diskusích názory, které by někde někomu nemuseli být příjemné ? Ono to tak je a dnešní vnímavý divák i posluchač již dobře ví, že třeba to, co projde jednomu politikovi bez povšimnutí, nebo s úsměvem, tak u druhého je důvodem k celé řadě relací, kterými se zabije mnoho minut zpravodajství. To jsem trochu odbočil k téma, které patří k nejpalčivějším, ale tenhle web zkrátka známe z veškeré činnosti Petra Šťastného nejvíce, protože se nás týká.

A nakonec ještě jedna akce na začátku příštího týdne:
Monster Truck ( viz. plakát)


SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat